Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ilmoittautuminen

Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä >>

Ilmoittautumisjärjestelmässä voit ilmoittautua yksittäisenä osallistujana tai ilmoittaa yhdellä kertaa ryhmän (ystäväporukkasi, työporukkasi jne.).
Jos et voi tai halua käyttää ilmoittautumisjärjestelmäämme, voit myös ilmoittautua mukaan puhelimitse numerossa 050 466 1009 (arkipäivisin klo 9-16). Tällöin lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tai postitse (postitse lähetetyistä laskuista perimme voimassa olevan postimaksun). Ryhmille suosittelemme kuitenkin sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän käyttöä.

Osallistumismaksut ja hintaportaat löydät täältä >>

Ohje ilmoittautumisen tekemiseen verkkokaupassamme

Yllätä päivällä täynnä liikuntaa ja energiaa!

Ilahduta lähimmäistäsi, ystävää tai työkaveria lahjalla sisältäen liikuntaa, viihdettä ja yhdessäoloa samassa paketissa – nimittäin lahjakortilla Likkojen Lenkille!
Ohjeet lahjakortin ostamiseen löydät tästä linkistä >>  Halutessasi voit ladata, tulostaa ja täyttää pdf-muodossa olevan lahjakortin lahjan saajalle tästä >>

Maksuvaihtoehdot

Osallistumismaksun voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi. Tykyrahavälineillä maksamisen ohjeet löydät kohdasta tykyrahavälineillä maksaminen. Myös ryhmän jäsenten osallistumismaksun voi suorittaa käytössämme olevilla tykyrahavälineillä. Voit valita maksuvaihtoehdoksi laskun, kun laskun loppusumma on vähintään 100 €. Mikäli ilmoitat vain itsesi etkä pysty jostain syystä käyttämään verkkomaksua tai ilmoitat 2-3 hengen ryhmän, jonka maksajana on yritys, olethan yhteydessä Likkojen Lenkin asiakaspalveluun puh. 050 466 1009 (arkipäivisin klo 9-16) tai sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Lenkkipaidat

Laadukkaat Lenkkipaidat Likoille tuottaa 2019: Yvette Finland Oy. Lenkkipaita ei sisälly osallistumismaksuun. Tilausaika umpeutui 15.3., mutta Yvettellä on myyntipiste tapahtumassa, mistä voi ostaa myös Lenkkipaitoja. Malleja ja kokoja on rajoitetusti.

Valittavana on kolme vaihtoehtoa. Paidoista löytyy mukavan väljä suora paita, hieman istuvampi, slimmattu paita sekä hyvin naisellinen, väljästi mitoitettu treenipaita, jossa sivussa tyylikäs halkio. Paidat on valmistettu hengittävästä ja käytössä miellyttävän pehmeästä materiaalista. Suomalaisen kokomitoituksen mukaan valmistetuissa paidoissa kokoja löytyy kattavasti XS-2XL.

Huomioitavaa

15.3. mennessä tilatut paidat toimitetaan ostajalle viimeistään viikolla 19 (6.5. alkava viikko), mutta paita voidaan toimittaa myös aikaisemmin, mikäli paitaa ja tilattua kokoa on jo varastossa tilaushetkellä.

 

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa