Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki on mainio tyky- tai virkistyspäivätapahtuma!

Likkojen Lenkille osallistuu vuosittain satoja yritysryhmiä ja kaveriporukoita ja Lenkki onkin osa usean yrityksen perinteistä tyky- ja virkistystoimintaa. Tule sinäkin mukaan työ-, harrastus- tai kaveriporukkasi kanssa viettämään yhteinen hauska liikunnallinen päivä!

Miksi lähteä mukaan Lenkille?

Työntekijöiden hyvinvointi on kannattava sijoitus! Hyvinvointi näkyy hyvänä työilmapiirinä, vahvempana sitoutumisena sekä sitä kautta parempana työn tuottavuutena. Likkojen Lenkki tarjoaa valmiin laadukkaan ohjelmapäivän yrityksen naisporukalle viihteen ja liikunnan parissa. Tämän helpompaa ei tykypäivän järjestäminen voi olla.

Lataa tästä esite Likkojen Lenkistä ja lähetä yrityksesi likoille sähköpostitse:

Esite Likkojen Lenkki Tampereella 18.5. Ratinanniemen festivaalipuistossa

Ryhmänvetäjänä toimiminen

Onko työpaikallasi tai harrastuspiirissäsi aktiivisia naisia? Ovatko ystäväsi kiinnostuneita liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja tapahtumista? Oletko itse virkeä organisaattori, joka saa porukan liikkeelle? Liity Likkojen Lenkin ryhmänvetäjäksi!

Ryhmänvetäjän rooli on innostaa väkeä osallistumaan Likkojen Lenkille. Tehtävä on tärkeä ja tästä syystä muistammekin ryhmänvetäjiä yllätyksillä, arvonnoilla, kilpailuilla ja omilla tapahtumilla. Ryhmänvetäjänä saat ensimmäisenä tiedon siitä, mitä Lenkillä tapahtuu. Ryhmänvetäjän tehtäviin kuuluu oman osallistujaryhmän kokoaminen ja ryhmän ilmoittaminen Likkojen Lenkille.

Ryhmänvetäjänä ja Likkojen Lenkin tapahtumien tiedottajana toimiminen ei velvoita sinua mihinkään eikä yrityksestäsi tai yhteisöstäsi välttämättä tarvitse ryhmän osallistua Lenkille. Tehtävääsi voit siis hoitaa itse parhaaksi katsomallasi tavalla.

Ennen tapahtumaa voit ilmoittautua Likkojen Lenkin ryhmänvetäjäksi lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteella likkojenlenkki(at)likkojenlenkki.fi – mainitsethan viestissä sanan ”Ryhmänvetäjä Tampere”.

Yleistä tietoa ryhmän kokoamiseksi Likkojen Lenkille

Ryhmän jäseniltä tarvitaan ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti sekä reitti- / liikuntavaihtoehtovalinta. Suosittelemme sähköpostiosoitteen kirjaamista kaikilta ryhmän jäseniltä, sillä silloin tapahtumaa koskevat infoviestit saapuvat myös heille. Rock The Cityn valinneet ryhmän jäsenet saavat pelin lataamis- yms. ohjeet sähköpostiin n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden nimet eivät vielä olisi tiedossa. Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne. Kun nimitiedot ja reitti- / liikuntavaihtoehtovalinnat ovat selvillä, lisätään ne Likkojen Lenkin toimesta, otathan yhteyttä likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Lataa tästä avuksesi excel-tiedosto ryhmän jäsenten ilmoittautumista varten. Täytä lomake osallistujatiedoilla ja lähetä se samassa muodossa (Excel) meille osoitteeseen likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi. Me teemme ilmoittautumisen puolestasi ja lähetämme laskun antamiesi laskutusohjeiden mukaan.

Likkojen Lenkki osanottajalista ryhmät 2019 Excel

Lenkkipaidat
Huomioithan, että Lenkkipaita ei sisälly osallistumismaksuun. Sinulla on mahdollisuus hankkia Yvetten laadukas ja tekninen treenipaita erillisenä lisätuotteena. Lisätietoja paidoista kuvineen löytyy täältä >>  Tilausaika umpeutui 15.3., mutta Yvettellä on myyntipiste tapahtumassa, mistä voi ostaa myös Lenkkipaitoja. Malleja ja kokoja on rajoitetusti.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut on porrastettu ilmoittautumisajankohdan mukaan niin, että osallistuminen on sitä edullisempaa mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan.

Ilmoita ryhmäsi mukaan täältä >>

Hintaportaat:

• 1.4. – 30.4.: 43 €
• 1.5. – 16.5.: 49 €
• tapahtumapäivänä: 54 €

Alennushintaisten lippujen tiedot löytyvät täältä >>

Maksuvaihtoehdot

  • Järjestelmä antaa valita maksuvaihtoehdoksi laskun, kun maksun summa on vähintään 100€. Mikäli olet tekemässä 1-3 henkilön ilmoittautumista ja haluat osoittaa laskun yritykselle, olethan yhteydessä Likkojen Lenkin asiakaspalveluun likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi tai puhelimitse 050-466 1009 (arkipäivisin klo 9-16).
  • Mikäli haluat yrityksellesi e-laskun, tee ilmoittautuminen normaalisti järjestelmässämme, valitse maksutavaksi lasku ja ilmoita sen jälkeen e-laskun tiedot: sähköinen verkkolaskutusosoite (ovt-tunnus) sekä operaattori
  • Hyväksymme maksuvälineeksi seuraavat tykyrahavälineet: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum saldo-verkkomaksun sekä TYKY-kuntosetelit ja Tyky-Online verkkomaksun ja Online-veloituksen, SporttiPassin/ ePassin verkkomaksun ja mobiilimaksun, Eazybreak mobiilisetelin sekä Edenred Virikesetelit ja Edenred Ticket Duo mobiilimaksun.
  • Kun ryhmän jäsenet maksavat koko summan tykyrahavälineillä toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi järjestelmässämme, valitse maksutavaksi ”maksu liikuntaseteleillä tai saldomaksulla”, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen (tilauksen tiedot), anna jokaiselle ryhmäsi jäsenelle tiedoksi ryhmänne ilmoittautumisen tilausnumero sekä välitä heille sähköpostiisi saapunut ”ohje liikuntaseteleiden lähettämiseen”.
  • Kun osa maksusta maksetaan laskulla ja osa ryhmän jäsenten tykyrahavälineillä toimi kuten edellä ja ilmoita Likkojen Lenkin asiakaspalveluun mille summalle yritykselle osoitettu lasku tehdään. Teemme ja lähetämme laskun, kun ryhmän jäsenten tykymaksusuoritukset ovat saapuneet.

Tarkemmat ohjeet tykyrahavälineillä maksamiseen löytyy täältä >> .

Ilmoittautumisen viimeisessä vaiheessa pyydetään täyttämään asiakastiedot. Tässä kohtaa voit lisätä yrityksen laskutustiedot valitsemalla kohdan ”Asiakas/yhteyshenkilö on yritys tai joku muu henkilö” sekä seuraavassa kohdassa ”Teen tilauksen yritykselle/yhteisölle”. Lisää henkilötietoihin (etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelin) ryhmänne yhteyshenkilön tiedot.

Lasku saapuu automaattisesti yhteyshenkilön sähköpostiin tai jos olet täyttänyt e-laskutiedot, lasku lähtee automaattisesti eteenpäin järjestelmästämme.

Pääsylippu

Kun osallistumismaksu on kirjautunut ilmoittautumiseen, ryhmän pääsyliput tapahtumaan toimitetaan yhteyshenkilölle tulostettavana lippuna ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin liitteenä on pdf-tiedosto, missä on yhtä monta sivua lippuja, kuin olet ilmoittanut ryhmääsi osallistujia. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä Ratinan rantatiellä tapahtumapäivänä. Voit tulla lunastamaan koko ryhmän osallistujarannekkeet jo ennakkoon tapahtumaviikolla Intersport Koskikeskuksesta ma 13. – to 16.5. klo 10 – 20 ja pe 17.5. klo 10 – 18 Likkojen Lenkin rannekejakelupisteestä.  Voit myös jakaa pääsyliput ryhmäsi jäsenille ja he voivat noutaa oman osallistujarannekkeen itse. Emme lähetä osallistujarannekkeita postitse. Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa