Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki hyvällä asialla

Avon Cosmetics Finland Oy lahjoittaa rintasyöpäkampanjan tuotteiden myynnistä saadut tuotot lyhentämättömänä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:lle. Kerätyillä varoilla tuetaan rintasyöpään sairastuneiden vertaistukitoimintaa Suomessa.

Vuonna 2017 Avonin lahjoitusvaroja käytettiin vertaistukijoiden perus- ja täydennyskoulutukseen. Rintasyöpäyhdistyksen vapaaehtoiset vertaistukijat vetivät yhteensä noin 70 vertaistuki-iltaa viime vuonna, seitsemällä eri paikkakunnalla. Vuoden aikana järjestetyt taideterapia- ja liikuntaviikonloput tarjosivat sairastuneille mielenkiintoista tekemistä sekä antoisia ja voimaannuttavia keskusteluja muiden rintasyövän kokeneiden kanssa.

Hyväntekeväisyystuotteet

Ilmoittautumisen yhteydessä oli mahdollista ostaa Avonin hyväntekeväisyystuotteita. Avon on lahjoittanut tuotteiden tuotot kokonaisuudessaan hyväntekeväisyysjärjestön kautta suomalaiseen rintasyövän vastaiseen työhön.

Tämä vuonna yhdistyksen ydintoiminta eli vertaistuki jatkuu ryhmätapaamisten, viikonloppuleirien sekä virkistys- ja hyvinvointitapahtumien muodossa. Avonin rintasyöpäkampanjan tuotoilla pystytään lisäämään asiantuntijoiden kuten psykoterapeutin, perheterapeutin ja fysioterapeutin alustuksia vertaisilloissa ja tarjoamaan näin sairastunelle tietoa ja tukea entistä monipuolisemmin.

 

Esittelyssä Avon Cosmetics Finland Oy

Tervehdys Avonilta!

Olemme erittäin innoissamme mukana Likkojen Lenkki -tapahtumissa erityisesti näin juhlavuotena. Rintasyövän vastainen taistelu on lähellä sydäntämme ja on hienoa, että Likkojen Lenkki on mukana tukemassa tätä tärkeää aihetta kanssamme.

Lahjoitamme Suomessa rintasyöpäkampanjan tuotteiden myynnistä saadun voiton lyhentämättömänä Rintasyöpäyhdistykselle vertaistukitoimintaan. Voit auttaa meitä auttamaan ostamalla rintasyöpäkampanjamme tuotteita ennakkoilmoittautumisen yhteydessä, nettisivuiltamme tai Likkojen Lenkki –tapahtumista.

Toivotamme kaikille Likoille oikein mukavaa kevättä ja lenkin odotusta!

– Ramona Korhonen, PR-vastaava, Avon Cosmetics Finland Oy

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa