ll_tre_16_525x350_4

LIKKOJEN LENKKI TAMPEREELLA 20.5.2017!

Ensi vuoden lenkkipäivä on lauantai 20.5.2017 ja tapahtumapaikkana on jälleen idyllinen Pyynikin urheilukenttä. Huippuviihteestä päivän aikan vastaa Varusmiessoittokunnan Show Band, Jonne Aaron sekä Anna Puu!

 

varusmiessoittokunnan_showband_uutiskirjeeseen_muokattunajonne_aaronanna_puu_150x150

 

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen on avattu, ilmoittaudu mukaan täällä, ja hyödynnä Aikaisen Likan Hinta, 30€ / likka, voimassa 31.12.2016 asti!

Liikunnan iloa, upeaa naisenergiaa ja huippuviihdettä. Koko päivän naisten tapahtuma, jossa liikunta ja viihde kohtaavat. Tervetuloa mukaan!

Idyllinen Pyynikki kutsui Likkoja lauantaina 21.5.2016

Ratinan stadionin remontin vuoksi vuoden 2016 Likkojen Lenkki järjestettiin muutaman vuoden tauon jälleen luonnon helmassa, idyllisellä Pyynikin urheilukentällä! Pyynikillä lenkkeiltiin noin 20 vuoden ajan aina vuoteen 2012 saakka ja tapahtuma-aluetta on kehuttu miljööltään ainutlaatuiseksi. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ihanille Likoille, yhteistyökumppaneillemme sekä mahtaville esiintyjille Neljänsuoralle ja Paula Koivuniemelle!

Mistä Likkojen Lenkki-tapahtuma on tehty?

Liikunnan ilosta
Yhteiselle lenkille lähdetään porukassa alkujumpan jälkeen. Voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivimman lenkkireitin kolmesta vaihtoehdosta ja joko juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä valitsemasi reitin. Valitsit sitten juoksun ja hien pintaan, rupattelun kuntokävelyn merkeissä ystävien kanssa, hassuttelun Paras Puku-kisan asussa tai jotain näiden väliltä, upeat maisemat siivittävät lenkkiä merkityllä lenkkireitillä. Jokaisen reitin varrella on myös tapahtumajärjestäjän organisoima taukopiste sekä suuri määrä yritysten ja yhteisöjen omia kannustuspisteitä.

Upeasta naisenergiasta
Osallistu Likkojen Lenkille yhdessä ystäviesi, työporukkasi tai vaikka perheesi naisien kanssa! Iloisessa ja energisessä ilmapiirissä pääsette tutustumaan monipuolisen Tapahtumatorin tarjontaan, Hemmotteluteltan palveluihin, seuraamaan ohjelmalavan keikkoja ja fanittamaan suosikkiesiintyjäänne, liikkumaan hyvällä mielellä ja viettämään laatuaikaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voitte suunnitella oman päivänne teille sopivaksi yhdistelmäksi liikuntaa ja viihdettä.

Huippuviihteestä
Likkojen Lenkki tarjoilee lenkkeilyn ja Tapahtumatorin lisäksi huippuviihdettä tuutin täydeltä.

Likkojen Lenkki on energinen koko päivän tapahtuma kaikille naisille ja sen pääideana on tuottaa hyvää mieltä ja iloa liikunnan ja viihteen yhdistelmällä.

 

Yhteistyössä

Soveltava-liikunta_120px

Jytyvrilogo_verkkoon

Hulluporo_musta_120x120

AlpenLogo_nettiin

VE-WTE_logo_visitestonia_verkkoon Varala_logo_120px

tmtbanneri120x50_verkkoon

VALO_LOGO_MUSTIKKA_verkkoon

icepower_logo_rgb72_verkkoon

Linkosuon-Leipomon-aurinko_120px gogo_logo_72dpi_RGB_VAHVISTETTU_web

Fashion Unit logo

Avon logo_verkkoon

Diva

Via_logo_120px K&T_logo_muokattu
Parrots_Logo ruskea_verkkoon Reumaliitto_keskitetty_verkkoon Tammer-auto-logo_verkkoon intersport_koskikeskus_verkkoon
eco_kompassi_verkkoon_

puma

Visit_Jyvaskyla_vihrea¦ê_verkkoon_ TALLINK_LOGO_COLOR_verkkoon

OP_Tampere_UUSI_verkkoon

kevytOlo_logo_verkkoon shock_absorber Sportyfeel-logo2016_verkkoon

tevella

polar

logoSB_matkat_verkkoon rakas-tampere_muokattu_ja_verkkoon
K-plussa_120px

Facebook Twitter

puhdistamo-banner