Tampereella lenkkeillään lauantaina 24.5.2014!

Tapahtumapaikkana on mahtava Tampereen stadion aivan kaupungin ydinkeskustan tuntumassa, esiintyjinä upeat miesartistit Juha Tapio ja Jesse Kaikuranta ja lenkkireitit luonnonkauniissa Pyhäjärven ja Pyynikin maisemissa. Tule sinäkin!

ll_tre_2014_artistit_webPäivämäärä: lauantai 24.5.2014

Kellonaika: klo 12-18

Paikka: Tampereen stadion, Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere

Ohjelma

 • Juha Tapio
 • Jesse Kaikuranta
 • Trends for women 2014 -muotinäytös by Fashion Unit
 • Hiustrendinäytös, Cutrin ja Parturi-Kampaamo Diva
 • Ohjattua liikuntaa lavalta, mm. alkuverryttely ja loppuvenyttely
 • Paras Puku -kisa
 • Tietoiskuja ja haastatteluja

Lenkkireitit

 • Lyhyt, noin 3 km lenkki kävelijöille
 • Pitkä, noin 8 km lenkki juoksijoille
 • Pitkä, noin 8 km lenkki kävelijöille

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Ilmoittautuminen onnistuu helpoiten sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässämme.

Osallistumismaksut alkaen 33 €/likka.

 • 31.3. asti 33 €/likka
 • 1.-30.4. 37 €/likka
 • 1.-21.5. 40 €/likka

Majoitus- ja kuljetuspaketit

Nyt voit hoitaa kerralla sekä ilmoittautumisen Likkojen Lenkille että hotellimajoituksen Lenkkipäiväksi tai kuljetukset tapahtumaan!visittampere_logo_120px

Visit Tampereen porttaalista varaat kätevästi edullisen paketin, joka sisältää Likkojen Lenkin osallistumisen sekä majoituksen. Hinnat alkaen 122 €/yhdelle likalla ja 138 €/kahdelle likalle. Varaa majoituspaketti tästä!

Matkapoikien kyydissä pääset tapahtumaan usealta eri paikkakunnalta ja suoralla bussikyydillä takaisin heti matkapojattapahtuman jälkeen. Lenkkipaketti (Likkojen Lenkille osallistuminen ja menopaluu-kuljetukset) alkaen 59 €/likka. Varaa kuljetuspaketti tästä!

Mistä Likkojen Lenkki-tapahtuma on tehty?

Liikunnan ilosta
Yhteiselle lenkille lähdetään porukassa alkujumpan jälkeen. Voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivimman lenkkireitin kolmesta vaihtoehdosta ja joko juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä valitsemasi reitin. Valitsit sitten juoksun ja hien pintaan, rupattelun kuntokävelyn merkeissä ystävien kanssa, hassuttelun Paras Puku-kisan asussa tai jotain näiden väliltä, upeat maisemat siivittävät lenkkiä merkityllä lenkkireitillä. Jokaisen reitin varrella on myös tapahtumajärjestäjän organisoima taukopiste sekä suuri määrä yritysten ja yhteisöjen omia kannustuspisteitä.

Lenkkivaihtoehdot ovat: 8 km juoksijoille, 8 km kävelijöille ja noin 3 km esteetön lyhyt lenkki esim. lastenvaunujen kanssa lenkkeileville, liikuntarajoitteisille, toipilaille tai muuten kevyempää vaihtoehtoa tarvitseville.

Upeasta naisenergiasta
Osallistu Likkojen Lenkille yhdessä ystäviesi, työporukkasi tai vaikka perheesi naisien kanssa! Iloisessa ja energisessä ilmapiirissä pääsette tutustumaan monipuolisen Tapahtumatorin tarjontaan, Hemmotteluteltan palveluihin, seuraamaan ohjelmalavan keikkoja ja fanittamaan suosikkiesiintyjäänne, liikkumaan hyvällä mielellä ja viettämään laatuaikaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voitte suunnitella oman päivänne teille sopivaksi yhdistelmäksi liikuntaa ja viihdettä.

Huippuviihteestä
Likkojen Lenkki tarjoilee lenkkeilyn ja Tapahtumatorin lisäksi huippuviihdettä tuutin täydeltä. Ennen lenkille lähtöä fiiliksiä nostattaa ihana Juha Tapio, jonka kauniit kappaleet ja upea tulkinta vievät sinut mennessään ja lenkin jälkeen tunnelmoi karismaattinen Jesse Kaikuranta. Lisäksi päivän aikana lavalla nähdään upea muotinäytös, hiustrendinäytös ja paljon muuta ohjelmaa!

Likkojen Lenkki on energinen koko päivän tapahtuma kaikille naisille ja sen pääideana on tuottaa hyvää mieltä ja iloa liikunnan ja viihteen yhdistelmällä.

Tervetuloa mukaan Likkojen Lenkille!

Tunnelmia vuoden 2013 Likkojen Lenkiltä voit kurkata Galleriastamme sekä Likkojen Lenkin facebook-sivuilta.

Yhteistyössä

Varala 2014tenatevella_likkojen_banneri140x350px_MATKAPOJATForex 2014LikkojenLenkki_Banneri140x350[2]