Anita-63

LIKKOJEN LENKKI TAMPEREELLA 20.5.2017!

Ensi vuoden lenkkipäivä on lauantai 20.5.2017 ja tapahtumapaikkana on jälleen idyllinen Pyynikin urheilukenttä. Musiikista päivän aikana vastaa mm. ihana Lauri Tähkä!

lauri1_low-e1463764567240

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan marraskuun alussa.

Liikunnan iloa, upeaa naisenergiaa ja huippuviihdettä. Koko päivän naisten tapahtuma, jossa liikunta ja viihde kohtaavat. Tervetuloa mukaan!

Idyllinen Pyynikki kutsui Likkoja lauantaina 21.5.2016

Ratinan stadionin remontin vuoksi vuoden 2016 Likkojen Lenkki järjestettiin muutaman vuoden tauon jälleen luonnon helmassa, idyllisellä Pyynikin urheilukentällä! Pyynikillä lenkkeiltiin noin 20 vuoden ajan aina vuoteen 2012 saakka ja tapahtuma-aluetta on kehuttu miljööltään ainutlaatuiseksi. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ihanille Likoille, yhteistyökumppaneillemme sekä mahtaville esiintyjille Neljänsuoralle ja Paula Koivuniemelle!

Mistä Likkojen Lenkki-tapahtuma on tehty?

Liikunnan ilosta
Yhteiselle lenkille lähdetään porukassa alkujumpan jälkeen. Voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivimman lenkkireitin kolmesta vaihtoehdosta ja joko juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä valitsemasi reitin. Valitsit sitten juoksun ja hien pintaan, rupattelun kuntokävelyn merkeissä ystävien kanssa, hassuttelun Paras Puku-kisan asussa tai jotain näiden väliltä, upeat maisemat siivittävät lenkkiä merkityllä lenkkireitillä. Jokaisen reitin varrella on myös tapahtumajärjestäjän organisoima taukopiste sekä suuri määrä yritysten ja yhteisöjen omia kannustuspisteitä.

Upeasta naisenergiasta
Osallistu Likkojen Lenkille yhdessä ystäviesi, työporukkasi tai vaikka perheesi naisien kanssa! Iloisessa ja energisessä ilmapiirissä pääsette tutustumaan monipuolisen Tapahtumatorin tarjontaan, Hemmotteluteltan palveluihin, seuraamaan ohjelmalavan keikkoja ja fanittamaan suosikkiesiintyjäänne, liikkumaan hyvällä mielellä ja viettämään laatuaikaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voitte suunnitella oman päivänne teille sopivaksi yhdistelmäksi liikuntaa ja viihdettä.

Huippuviihteestä
Likkojen Lenkki tarjoilee lenkkeilyn ja Tapahtumatorin lisäksi huippuviihdettä tuutin täydeltä.

Likkojen Lenkki on energinen koko päivän tapahtuma kaikille naisille ja sen pääideana on tuottaa hyvää mieltä ja iloa liikunnan ja viihteen yhdistelmällä.

 

Yhteistyössä

Varala_logo_120px shock_absorber Visit_Jyvaskyla_vihrea¦ê_verkkoon_

Fashion Unit logo

Tammer-auto-logo_verkkoon

puma

gogo_logo_72dpi_RGB_VAHVISTETTU_web TALLINK_LOGO_COLOR_verkkoon
Via_logo_120px Sportyfeel-logo2016_verkkoon K&T_logo_muokattu

AlpenLogo_nettiin

VE-WTE_logo_visitestonia_verkkoon

tmtbanneri120x50_verkkoon

rakas-tampere_muokattu_ja_verkkoon

polar

Jytyvrilogo_verkkoon

icepower_logo_rgb72_verkkoon

VALO_LOGO_MUSTIKKA_verkkoon Parrots_Logo ruskea_verkkoon
logoSB_matkat_verkkoon Avon logo_verkkoon K-plussa_120px kevytOlo_logo_verkkoon
Soveltava-liikunta_120px Hulluporo_musta_120x120

tevella

Reumaliitto_keskitetty_verkkoon

OP_Tampere_UUSI_verkkoon

eco_kompassi_verkkoon_

Diva

Linkosuon-Leipomon-aurinko_120px
intersport_koskikeskus_verkkoon

Facebook Twitter

puhdistamo-banner