Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki Tampereella 30 vuotta!

Nyt juhlitaan! Likkojen Lenkki on aina juhlaa, mutta tänä vuonna se on isoa juhlaa – 30-vuotisjuhlalenkki järjestetään 19.5.2018 kello 12-20 Tampereella, Pyynikin urheilukentällä!

Huippuviihde on tärkeä osa tapahtumakokemusta ja siitä vastaa juhlavuonna Elastinen sekä Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari! Menoa ja meininkiä ei puutu myöskään reittien varsilta!

Likkojen Lenkki on vuodesta 1989 Tampereella järjestetty, naisille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Upeiden lenkkimaastojen ja kolmen eripituisen reitin lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Osallistujia palvelee laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Tapahtuman päättää upean ja energisen Elastisen konsertti. Kaikki tämä sisältyen tapahtuman osallistumismaksuun mutta myynnissä on lisäksi erillisiä lippuja Elan konserttiin – ja mikä parasta, konsertti on ikärajaton.

Osallistumalla teet samalla hyvää ja tuet kotimaista rintasyövän vastaista työtä; yhteistyössä Avon Cosmetics sekä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry.

 

Likkojen Lenkki huolehtii ympäristöasioista

Likkojen Lenkki haluaa olla ympäristön huomioon ottava tapahtuma, mikä näkyy oikeina valintoina ja ekologisena suunnitteluna. Käytämme kierrätettäviä ruokailuvälineineitä, huolehdimme jätteiden kierrätyksestä, tapahtuma on saavutettava ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Saimme todistuksen Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän toteuttamisesta lokakuussa 2016.

 

ILMOITTAUDU

KILPAILUT

UUTISKIRJE

Lenkkipäivän viihteestä vastaavat

Katso lenkkipäivän ohjelma

Ajankohtaista

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu 14.-18.5. Tampereella Intersport Koskikeskuksessa

10.05.2018 Maksettuasi ilmoittautumisen, sähköpostiisi on saapunut tapahtuman pääsylippu. Mikäli olet ilmoittanut enemmän kuin yhden osallistujan...

Lue lisää

Hintaporras vaihtuu 30.4.!

30.04.2018 Vielä tämän päivän ajan on mahdollisuus ilmoittautua Likkojen Lenkille hintaan 43€, jonka jälkeen hintaporras vaihtuu. 1.5. -16.5. v...

Lue lisää

Tasan kuukauden päästä ollaan juhlatunnelmissa!

19.04.2018 Lue tapahtumapäällikkö Niina Seppäsen mietteitä Likkojen Lenkin juhlavuodesta täältä: http://www.tampereenviikko.fi/teksti/likkojen...

Lue lisää

Yhteistyössä

 
   
 
 

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa