LIKKOJEN LENKKI TAMPEREELLA 23.5.2015 klo 12-18!

Kiitos_likat

Liikunnan iloa, upeaa naisenergiaa ja huippuviihdettä oli jälleen tarjolla Tampereen Likkojen Lenkillä 23.5. noin 9 000 upean Likan kera; lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä yhteistyökumppaneillemme!

Vuoden 2016 Lenkki järjestetään lauantaina 21.5.2016 kello 12-18; tapahtumapaikkana tuttuun tyyliin Tampereen stadion (Ratina).

Mistä Likkojen Lenkki-tapahtuma on tehty?

Liikunnan ilosta
Yhteiselle lenkille lähdetään porukassa alkujumpan jälkeen. Voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivimman lenkkireitin kolmesta vaihtoehdosta ja joko juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä valitsemasi reitin. Valitsit sitten juoksun ja hien pintaan, rupattelun kuntokävelyn merkeissä ystävien kanssa, hassuttelun Paras Puku-kisan asussa tai jotain näiden väliltä, upeat maisemat siivittävät lenkkiä merkityllä lenkkireitillä. Jokaisen reitin varrella on myös tapahtumajärjestäjän organisoima taukopiste sekä suuri määrä yritysten ja yhteisöjen omia kannustuspisteitä.

Upeasta naisenergiasta
Osallistu Likkojen Lenkille yhdessä ystäviesi, työporukkasi tai vaikka perheesi naisien kanssa! Iloisessa ja energisessä ilmapiirissä pääsette tutustumaan monipuolisen Tapahtumatorin tarjontaan, Hemmotteluteltan palveluihin, seuraamaan ohjelmalavan keikkoja ja fanittamaan suosikkiesiintyjäänne, liikkumaan hyvällä mielellä ja viettämään laatuaikaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voitte suunnitella oman päivänne teille sopivaksi yhdistelmäksi liikuntaa ja viihdettä.

Huippuviihteestä
Likkojen Lenkki tarjoilee lenkkeilyn ja Tapahtumatorin lisäksi huippuviihdettä tuutin täydeltä.

Likkojen Lenkki on energinen koko päivän tapahtuma kaikille naisille ja sen pääideana on tuottaa hyvää mieltä ja iloa liikunnan ja viihteen yhdistelmällä.

 

Yhteistyössä

MediDuo_logo_muokattu logo-FI-new design-on white-300x_ muokattu visittampere_logo_plain_valmis

jyty

AlpenLogoRED

movendos_logo_slogan_120x120 forex_logo_120px

polar

tevella

MatkaVekka_palkkilogo_verkkoon FitFarm_logo_verkkoon K&T_logo_muokattu
BungyPump_120x120 Silmäasema

vikingline

tampereen seudun op

puma

Soveltava-liikunta_120px TurtolaCM_120px

cutrin_logo_rgb_nettiin

cumulus

Via_logo_120px

Ice power

Diva

gogo_logo_25v shock_absorber kevytOlo_logo_verkkoon

Hullu poro

FemtoLasik logo_verkkoon Reumaliitto_keskitetty_verkkoon Varala_logo_120px

työväenmusiikkitapahtuma

Citycon_Koskikeskus_logo_HOR_RGB_lr_muokattu K-plussa_120px Linkosuon-Leipomon-aurinko_120px intersport_koskikeskus_verkkoon

Fashion Unit logo

Tampereen-Puhelin_Valkoinen-pohja_120px i_love_tre_2014 nutrilett_logo_120px
donaco_muokattu
voltti_140x350_lastenliikuntak_2014_jouluk