Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki Tampereella 30 vuotta!

Nyt juhlitaan! Likkojen Lenkki on aina juhlaa, mutta tänä vuonna se on isoa juhlaa – 30-vuotisjuhlalenkki järjestetään 19.5.2018 kello 12-20 Tampereella, Pyynikin urheilukentällä!

Huippuviihde on tärkeä osa tapahtumakokemusta ja siitä vastaa juhlavuonna Elastinen sekä Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari! Menoa ja meininkiä ei puutu myöskään reittien varsilta!

Likkojen Lenkki on vuodesta 1989 Tampereella järjestetty, naisille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Upeiden lenkkimaastojen ja kolmen eripituisen reitin lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Osallistujia palvelee laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Tapahtuman päättää upean ja energisen Elastisen konsertti. Kaikki tämä sisältyen tapahtuman osallistumismaksuun mutta myynnissä on lisäksi erillisiä lippuja Elan konserttiin – ja mikä parasta, konsertti on ikärajaton.

Osallistumalla teet samalla hyvää ja tuet kotimaista rintasyövän vastaista työtä; yhteistyössä Avon Cosmetics sekä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry.

 

Likkojen Lenkki huolehtii ympäristöasioista

Likkojen Lenkki haluaa olla ympäristön huomioon ottava tapahtuma, mikä näkyy oikeina valintoina ja ekologisena suunnitteluna. Käytämme kierrätettäviä ruokailuvälineineitä, huolehdimme jätteiden kierrätyksestä, tapahtuma on saavutettava ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Saimme todistuksen Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän toteuttamisesta lokakuussa 2016.

 

ILMOITTAUDU

KILPAILUT

UUTISKIRJE

Lenkkipäivän viihteestä vastaavat

Katso lenkkipäivän ohjelma

Ajankohtaista

Ystävänpäiväkampanja

12.02.2018 Likkojen välinen ystävyys on kultaakin kalliimpaa ja lenkkeily rakkaimman ystävän, äidin tai tyttären kanssa on tuhannesti hauskempaa!...

Lue lisää

Erilliset liput myynnissä Elastisen keikalle

18.01.2018 Oletko jo huomannut, että supersuosittu Elastinen on mukana Tampereen 30-vuotisjuhlalenkillä? Lenkin osallistumismaksuun kuuluu tottakai k...

Lue lisää

Tee hyvää!

17.01.2018 Muistathan, että jälleen tänä vuonna on mahdollista ostaa ilmoittautumisen yhteydessä Avonin hyväntekeväisyystuotteita. Avon lahjoitt...

Lue lisää

Yhteistyössä

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa