Tampereella lenkkeiltiin lauantaina 24.5.2014

Tapahtumapaikkana toimi aivan kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva Tampereen stadion ja lenkkipäivä vietettiin noin 9 200 naisen voimin lähes 30 asteen helteessä. Lämmin kiitos kaikille osallistujille mahtavan energisestä tapahtumapäivästä sekä myös yhteistyökumppaneillemme; ensi vuonna tavataan jälleen!

 

Lenkkireitit 2014

  • Lyhyt, 3,6 km lenkki kävelijöille
  • Pitkä, noin 9,5 km lenkki juoksijoille
  • Pitkä, noin 9 km lenkki kävelijöille

 

Palautekysely juoksijoiden reitille osallistuneille likoille

Kesäkuun alussa suoritimme sähköpostitse kyselyn juoksijoiden reitille osallistuneille likoille pyytäen ajatuksia ja ideoita tulevia Likkojen Lenkkejä silmällä pitäen ja arvoimme vastaajien kesken 15 kpl SPIbelt juoksuvöitä. Kiitos kaikille vastaajille ja tässä arvonnan voittajat: Katri Sillanpää, Ssalme Nurmi, Susanna Blomqvist, Jenna Kurkipuro, Elisa Valvonen, Ulla Koivisto, Erika Pälviranta-Nääräjärvi, Liisa Skogberg, Tuulikki Salminen, Jaana Pääsky, Maija Naumanen, Riikka Nevalainen, Tanja Jussila, Jaana Saarela ja Kia Valli.

Mistä Likkojen Lenkki-tapahtuma on tehty?

Liikunnan ilosta
Yhteiselle lenkille lähdetään porukassa alkujumpan jälkeen. Voit valita itsellesi tai ryhmällesi sopivimman lenkkireitin kolmesta vaihtoehdosta ja joko juosta, hölkätä, kävellä tai sauvakävellä valitsemasi reitin. Valitsit sitten juoksun ja hien pintaan, rupattelun kuntokävelyn merkeissä ystävien kanssa, hassuttelun Paras Puku-kisan asussa tai jotain näiden väliltä, upeat maisemat siivittävät lenkkiä merkityllä lenkkireitillä. Jokaisen reitin varrella on myös tapahtumajärjestäjän organisoima taukopiste sekä suuri määrä yritysten ja yhteisöjen omia kannustuspisteitä.

Lenkkivaihtoehdot ovat: 8 km juoksijoille, 8 km kävelijöille ja noin 3 km esteetön lyhyt lenkki esim. lastenvaunujen kanssa lenkkeileville, liikuntarajoitteisille, toipilaille tai muuten kevyempää vaihtoehtoa tarvitseville.

Upeasta naisenergiasta
Osallistu Likkojen Lenkille yhdessä ystäviesi, työporukkasi tai vaikka perheesi naisien kanssa! Iloisessa ja energisessä ilmapiirissä pääsette tutustumaan monipuolisen Tapahtumatorin tarjontaan, Hemmotteluteltan palveluihin, seuraamaan ohjelmalavan keikkoja ja fanittamaan suosikkiesiintyjäänne, liikkumaan hyvällä mielellä ja viettämään laatuaikaa yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Voitte suunnitella oman päivänne teille sopivaksi yhdistelmäksi liikuntaa ja viihdettä.

Huippuviihteestä
Likkojen Lenkki tarjoilee lenkkeilyn ja Tapahtumatorin lisäksi huippuviihdettä tuutin täydeltä. Ennen lenkille lähtöä fiiliksiä nostattaa ihana Juha Tapio, jonka kauniit kappaleet ja upea tulkinta vievät sinut mennessään ja lenkin jälkeen tunnelmoi karismaattinen Jesse Kaikuranta.

Likkojen Lenkki on energinen koko päivän tapahtuma kaikille naisille ja sen pääideana on tuottaa hyvää mieltä ja iloa liikunnan ja viihteen yhdistelmällä.

Tervetuloa mukaan Likkojen Lenkille!

Tunnelmia vuoden 2014 Likkojen Lenkiltä voit kurkata Galleriastamme sekä Likkojen Lenkin facebook-sivuilta – tapaamisiin jälleen ensi toukokuussa!

Yhteistyössä

voltti_140x350_lastenliikuntak_2014hukka_likkojen_lenkki_2014Varala 2014