Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Lenkkipäivä Tampereella 29.8.

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Tapahtuman polkaisee käyntiin Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots -show, hyvää fiilistä, iloa ja musiikkia päivään tuovat Antti Ketonen sekä DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends upealla ysäriteemaisella show:llaan!

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Girls just wanna have fun eli Tytöt tahtoo pitää hauskaa!

Likkojen Lenkki 29.8. klo 11.30 – 18.00, Pyynikin urheilukenttä, tapahtumapäivän ohjelma

11.30: Portit auki
12.00: Kinky Boots -musikaalitunnelmia by Tampereen Työväen Teatteri
12.30: Lähtöryhmiin valmistautuminen
12.50: Yhteinen alkujumppa by GOGO Liikuntakeskus, jonka jälkeen lähdöt reiteille sekä Rock The City -kaupunkiseikkailuun

GOGO Liikuntakeskuksen liikuntatunnit Tapahtumatorilla alkavat lenkkireiteille osallistuvien poistuttua kentältä. Lenkkieväiden tarjoilu osallistujien palatessa tapahtuma-alueelle.

14.45: Palauttava venyttely 1, GOGO Liikuntakeskus
15.00: DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends
16.00: Palauttava venyttely 2, GOGO Liikuntakeskus
16.15: Paras Puku -kisan palkintojenjako sekä Rock The City -kaupunkiseikkailun tulosten julkistaminen
16.30: Antti Ketonen
18.00: Tapahtuma päättyy

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Antti Ketonen, DJ Oku Luukkainen&Ysärifriends ja Kinky Boots

Antti Ketonen
Antti Ketonen on tullut tunnetuksi iskelmäyhtye Neljänsuoran solistina ja julkaissut musiikkia myös sooloartistina vuodesta 2017 lähtien. Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Kappale palkittiin vuonna 2019 Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä.
Suosikkilaulajan uusin julkaisu on Jos sua ei huomenna ois.

PS. Muistatko muuten tai olitko paikalla viime kerralla kun Antti Ketonen viihdytti Likkoja – elettiin vuotta 2016 ja komistus oli mukana niin Tampereen kuin myös Oulun Likkojen Lenkeillä!

DJ Oku Luukkainen
Oku Luukkainen on tämän hetken Suomen kysytyin DJ. Hänen show koostuu omista hiteistä kuten mm. YsäriBoi ja 7300 päivää sekä isoimmista 90-luvun eurodancehiteistä. Likkojen Lenkillä Okun kanssa lavalla esiintyy myös vierailijoita! Yksi heistä on Ruotsalainen eurodancen suurnimi Basic Element! Okun keikka ei varmasti jätä varmasti ketään kylmäksi!

Kinky Boots
Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Ensi-ilta 26.9.2020 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa