Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

hibaby

Lenkkipäivä Tampereella 16.5.

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Tapahtuman polkaisee käyntiin Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots -show, DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends vie meidät neonvalojen ja discon pyörteisiin ja bileet päivän päätteeksi laittaa pystyyn Elastinen.

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Girls just wanna have fun eli Tytöt tahtoo pitää hauskaa! Kilpailuun ilmoittautuminen ja asujen kuvaus Tapahtumatorilla klo 11.30 – 12.45.

Likkojen Lenkki 16.5. klo 11.30 – 18.00, Pyynikin urheilukenttä, tapahtumapäivän ohjelma

11.30: Portit auki
12.00: Kinky Boots -musikaalitunnelmia by Tampereen Työväen Teatteri
12.30: Lähtöryhmiin valmistautuminen
12.50: Kaikille yhteinen alkujumppa GOGO Liikuntakeskus, jonka jälkeen lähdöt reiteille sekä Rock The City -kaupunkiseikkailuun

Reiteille lähdöt seuraavassa järjestyksessä:
Kävelijät 7,5 km
Juoksijat
Kävelijät 2,5 km
Rock The City -kaupunkiseikkailuun osallistujat, lähtö F.E.Sillanpäänkadulta Likkojen Lenkin infopisteen vierestä yhteisen alkujumpan jälkeen klo 13.00.

GOGO Liikuntakeskuksen ohjatut liikuntatunnit Tapahtumatorilla alkavat lenkkireiteille osallistuvien poistuttua kentältä. Liikuntatuntien sisältö julkaistaan maaliskuun alussa.

Lenkkieväiden tarjoilu osallistujien palatessa takaisin tapahtuma-alueelle.

14.45: Palauttava venyttely 1, GOGO Liikuntakeskus
15.00: DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends
16.00: Palauttava venyttely 2, GOGO Liikuntakeskus
16.15: Paras Puku -kisan palkintojenjako sekä Rock The City -kaupunkiseikkailun tulosten julkistaminen
16.30: Elastinen
18.00: Tapahtuma päättyy

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Elastinen, DJ Oku Luukkainen&Ysärifriends ja Kinky Boots

Elastinen
Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka nousi huipulle 18-vuotiaana suomenkielisen hiphopin pioneerina Fintelligens-yhtyeen myötä. Vuonna 2000 Fintelligensin debyyttialbumi Renesanssi myi kultaa. Vuonna 2004 Elastinen julkaisi ensimmäisen soololevynsä nimeltään Elaksis Kivi. Tämän jälkeen hän on julkaissut vielä neljä sooloalbumia, joista pinnalle on noussut hittibiisejä, kuten Anna soida, Loppuun asti ja Sua Seuraa Aurinko. Myös huhtikuussa 2018 julkaistu Supervoimii -kappale nousi pari päivää julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen Top 50-listan ensimmäiselle sijalle, sekä on striimannut reilusti yli platinaan oikeuttavan määrän.

Uransa aikana Elastinen on tehnyt laajasti yhteistyötä monien suomalaisten artistien kanssa. Hän on tuottanut musiikkia mm. Cheekille, Kapasiteettiyksikölle ja Uniikille. Vuonna 2017 hän keikkaili yhdessä Cheekin kanssa Profeetat nimisen kokoonpanon merkeissä. Elastista on myös nähty suursuosion saavuttaneessa Vain elämää -ohjelmassa kahdesti. Elastinen oli mukana ohjelman 10. juhlakaudella, muiden all star -osallistujen kanssa.
Lavalla Elastinen nostaa takuuvarmasti nupit kaakkoon ja Likkojen suupielet ylöspäin!

DJ Oku Luukkainen
Oku Luukkainen on tämän hetken Suomen kysytyin DJ. Hänen show koostuu omista hiteistä kuten mm. YsäriBoi ja 7300 päivää sekä isoimmista 90-luvun eurodancehiteistä. Likkojen Lenkillä Okun kanssa lavalla esiintyy myös vierailijoita! Yksi heistä on Ruotsalainen eurodancen suurnimi Basic Element! Okun keikka ei varmasti jätä varmasti ketään kylmäksi!

Kinky Boots
Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Ensi-ilta 26.9.2020 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa