Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Lenkkipäivä Tampereella 18.5.

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja ToiBoys!

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Disco!

Likkojen Lenkki Tampere 18.5.2019 Ratinanniemen festivaalipuisto klo 11.30 – 18.00, tapahtumapäivän ohjelma

Klo 10.00: Infopiste avataan Ratinan rantatiellä
Klo 11.30: Portit auki tapahtuma-alueelle ja Paras Puku -kisaan ilmoittautuminen avataan
Klo 12.00: Tapahtuman polkaisee käyntiin ysärihengessä Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys

Kaikille yhteinen alkujumppa Ratinanniemen festivaalipuistossa, jonka jälkeen reiteille lähdöt.
Lenkkieväiden tarjoilu osallistujien palatessa takaisin tapahtuma-alueelle.

Klo 15.00: Anssi Kela
Klo 16.30: Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys
Klo 18.00: Tapahtuma päättyy

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja ToiBoys!

Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys

Yli puoli miljoonaa albumia urallaan myynyt Samuli Edelmann saapuu Likkojen Lenkille yhdessä yhdeksänhenkisen Orkestra Suora Lähetyksen kanssa, joka kuvaa itseään moderniksi mustalaismusiikin höyryveturiksi. Lenkillä kuullaan varmasti uusia kappaleita sekä rakastettuja suosikkeja uudelleen sovitettuina.

Kolmen Emma-palkinnon saaneen Edelmannin tunnetuimpia kappaleita on mm. ”Peggy”, ”Pienestä kii”, ”Kaikki tahtoo”, ”Jos sä tahdot niin” sekä ”Tähtipölyä”. Edelmannin tunnetuimpia duettokappaleita on Sanin ”Tuhat yötä” sekä Cheekin ”Parempi mies”. Edelman nähtiin vuonna 2014 Vain Elämää -sarjan kolmannella kaudella.

Tämä monipuolinen osaaja on myös näytellyt monissa televisiosarjoissa sekä elokuvissa mm. Vintiöt, Presidentti, Vares-yksityisetsivä, Minä ja Morrison, Häjyt, Talvisota sekä Mission: Impossible – Ghost Protocol yhdessä Tom Cruisen kanssa.

Anssi Kela

Syyskuussa 2018 seitsemännen sooloalbuminsa julkaissut sekä ahkerasta keikkatahdistaan tunnettu Anssi Kela saapuu Likkojen Lenkille viihdyttämään meitä Likkoja. Keikalla kuullaan niin uutta tuotantoa sekä tottakai myös vanhoja suosikkeja, kuten ”Levoton tyttö”, ”Miten sydämet toimii”, ”1972”, ”Milla”, ”Mikan faijan BMW”, ”Kaksi sisarta”, ”Nummela” ja ”Puistossa”. Kela on ollut mukana Anssi Kela ja isot biisit -nimisessä musiikkiviihdeohjelmassa. Hän on myös osallistunut Vain Elämää -sarjan neljännelle tuotantokaudelle sekä Ela feat -ohjelmaan. Anssi Kela on voittanut neljä Emma-patsasta.

ToiBoys

ToiBoys tähdittää myöhemmin ensi vuonna Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähtävää Poikabändi-musikaalikomediaa. Esitys vie katsojat suoraan 90-luvun musabisneksen keskiöön, tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändin tarinaan.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa