Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Lenkkipäivä Tampereella 18.5.

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja ToiBoys!

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Disco! Kilpailuun ilmoittautuminen ja asujen kuvaus Tapahtumatorilla klo 11.30 – 12.45.

Likkojen Lenkki 18.5. Ratinanniemen festivaalipuisto klo 11.30 – 18.00, tapahtumapäivän ohjelma

Klo 10.00: Infopiste avataan Ratinan rantatiellä
Klo 11.30: Portit auki, Tapahtumatori ja Paras Puku -kisaan ilmoittautuminen & asujen kuvaus klo 11.30-12.45
Klo 12.00: Tapahtuman polkaisee käyntiin ysärihengessä Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys
Klo 12.30: Lähtöryhmiin valmistautuminen
Klo 12.50: Kaikille yhteinen alkujumppa, Ratinanniemen festivaalipuisto, GOGO Liikuntakeskus

Reiteille lähdöt seuraavassa järjestyksessä:
Tapahtuma-alueen kartta, jossa on mm. merkattu lähtöalueet, löytyy tästä linkistä >>
Kävelijät, pitkä reitti
Juoksijat
Kävelijät, lyhyt reitti

Rock The City -kaupunkisuunnistukseen osallistujat, lähtö Ratinan rantatieltä Likkojen Lenkin infopisteen vierestä yhteisen alkujumpan jälkeen klo 13.00 (lähdön alussa saatte pelin aukeamiseen tarvittavan lähtökoodin). Peli on avoinna klo 15.15 asti.

GOGO Liikuntakeskuksen ohjatut liikuntatunnit Tapahtumatorilla alkavat lenkkireiteille sekä kaupunkisuunnistukseen osallistuvien poistuttua kentältä n. klo 13.15. 

13.15 – 13.45 PIYO GOGO
Tämä on talven yksi uutuuksista. PiYo, on kiinteyttävä ja tehokas tunti joka sopii kaikille. Tunnilla yhdistetään Pilateksen virtaavaa liikekieli jooga-asentoihin pysyen kokoajan liikkeessä! Tunti on saavuttanut suuren suosion Amerikassa.

13.45 – 14.15 LESMILLS BODYATTACK™
Bodyattack on urheilullinen hikitreeni, joka parantaa aerobista kuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla tehdään sykettä nostattavia intervallityyppisiä liikesarjoja sekä lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä. Atleettiset liikkeet ja mukaansa tempaava musiikki motivoivat lähtöviivalta maaliin.

14.15 – 14.45 LESMILLS BODYJAM™
Bodyjam on tanssi-ilottelua sekä yhdistelmä uusimpia hittibiisejä sekä trendikkäimpiä tanssityylejä. Tunti on kuin tehty sinulle, joka rakastat tanssimista ja inspiroidut eri tanssi- ja musiikkityyleistä, kuten esimerkiksi house, hip-hop, drum’n’bass, trap ja elektroninen tanssimusiikki.

Lenkkieväiden tarjoilu osallistujien palatessa takaisin tapahtuma-alueelle.

Klo 14.45: Palauttava venyttely 1, GOGO Liikuntakeskus
Klo 15.00: Anssi Kela
Klo 16.00: Palauttava venyttely 2, GOGO Liikuntakeskus
Klo 16.15: Paras Puku -kisan palkintojen jako
Klo 16.30: Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys
Klo 18.00: Tapahtuma päättyy

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Lenkkieväät

Lenkkieväiden tuoteselosteet löydät täältä >>

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja ToiBoys!

Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys

Yli puoli miljoonaa albumia urallaan myynyt Samuli Edelmann saapuu Likkojen Lenkille yhdessä yhdeksänhenkisen Orkestra Suora Lähetyksen kanssa, joka kuvaa itseään moderniksi mustalaismusiikin höyryveturiksi. Lenkillä kuullaan varmasti uusia kappaleita sekä rakastettuja suosikkeja uudelleen sovitettuina.

Kolmen Emma-palkinnon saaneen Edelmannin tunnetuimpia kappaleita on mm. ”Peggy”, ”Pienestä kii”, ”Kaikki tahtoo”, ”Jos sä tahdot niin” sekä ”Tähtipölyä”. Edelmannin tunnetuimpia duettokappaleita on Sanin ”Tuhat yötä” sekä Cheekin ”Parempi mies”. Edelman nähtiin vuonna 2014 Vain Elämää -sarjan kolmannella kaudella.

Tämä monipuolinen osaaja on myös näytellyt monissa televisiosarjoissa sekä elokuvissa mm. Vintiöt, Presidentti, Vares-yksityisetsivä, Minä ja Morrison, Häjyt, Talvisota sekä Mission: Impossible – Ghost Protocol yhdessä Tom Cruisen kanssa.

Anssi Kela

Syyskuussa 2018 seitsemännen sooloalbuminsa julkaissut sekä ahkerasta keikkatahdistaan tunnettu Anssi Kela saapuu Likkojen Lenkille viihdyttämään meitä Likkoja. Keikalla kuullaan niin uutta tuotantoa sekä tottakai myös vanhoja suosikkeja, kuten ”Levoton tyttö”, ”Miten sydämet toimii”, ”1972”, ”Milla”, ”Mikan faijan BMW”, ”Kaksi sisarta”, ”Nummela” ja ”Puistossa”. Kela on ollut mukana Anssi Kela ja isot biisit -nimisessä musiikkiviihdeohjelmassa. Hän on myös osallistunut Vain Elämää -sarjan neljännelle tuotantokaudelle sekä Ela feat -ohjelmaan. Anssi Kela on voittanut neljä Emma-patsasta.

ToiBoys

ToiBoys tähdittää myöhemmin ensi vuonna Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähtävää Poikabändi-musikaalikomediaa. Esitys vie katsojat suoraan 90-luvun musabisneksen keskiöön, tähtitehtaaseen nimeltä Toijala ja sieltä maailmanmaineeseen ponnahtavan poikabändin tarinaan.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa