Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Usein kysyttyä

Voinko maksaa osallistumismaksuni tykyrahavälineillä
Vuoden 2019 Lenkkipaita?
Olen hukannut osallistumismaksuni tiedot. Miten toimin?
Mikä on Checkout Finland Oy?
Olen hukannut osallistumisrannekkeeni. Mitä teen?
Voinko ottaa lapsen mukaan Lenkille?
Voiko Lenkille osallistua lastenvaunujen kanssa?
Onko tapahtuma-alueella vaatesäilytysmahdollisuutta?
Onko tapahtuma-alueella suihku- ja pukuhuonetiloja?
Täytyykö minun tietää etukäteen minkä reitti- / liikuntavaihtoehdon valitsen ?
Aion sauvakävellä reitin, missä lähdössä minun tulee lähteä Lenkille?
Lenkkieväs ja erikoisruokavaliot
Olen ilmoittautunut mukaan Lenkille, mutta tilanteeni on muuttunut enkä pääsekään osallistumaan tapahtumaan

Voinko maksaa osallistumismaksuni tykyrahavälineillä, esim. seteleillä?

Hyväksymme seuraavat tykyrahavälineet: Smartum Kulttuuri- ja Liikuntasetelit ja Smartum-saldo maksukortin, TYKY-kuntoseteli+, TYKY-kuntosetelit ja Tyky-Online- verkkomaksun sekä Online -veloituksen, ePassi verkkomaksun ja mobiilimaksun, Eazybreak mobiilisetelin, Edenred Virikesetelit sekä mobiilimaksun Ticket Virike ja Ticket Duo -korteille.

Lisätietoja tykyrahavälineillä maksamisesta saat täältä.
Emme valitettavasti hyväksy maksuvälineiksi muita tykyrahavälineitä.

Sivun alkuun

Vuoden 2019 Lenkkipaita

Laadukkaat Lenkkipaidat tuottaa Yvette Finland Oy. Tilausaika umpeutui 15.3., mutta Yvettellä on myyntipiste tapahtumassa, mistä voi ostaa myös Lenkkipaitoja. Malleja ja kokoja on rajoitetusti.

Olen ilmoittautunut Lenkille, mutta olen hukannut osallistumislaskuni. Täytyykö minun ilmoittautua uudelleen?

Ei tarvitse. Jos ilmoittaudut uudestaan, näkyy ilmoittautumisesi meillä vain suotta kahteen kertaan. Voit pyytää alkuperäisen ilmoittautumisesi laskun tiedot sähköpostitse osoitteella likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Sivun alkuun

Ilmoittauduin Likkojen Lenkille ja maksoin osallistumismaksuni verkkopankissa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Saajana näkyy Checkout Finland Oy eikä Likkojen Lenkki tai Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Onko osallistumismaksuni tullut perille?

Kyllä, maksusi on tullut ihan oikealle saajalle. Checkout on maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi Likkojen Lenkille ja on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Laskusi kirjautuu Likkojen Lenkille ja merkataan maksetuksi heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.

Sivun alkuun

Olen hukannut osallistumisrannekkeeni, mitä teen?

Hukatun rannekkeen tilalle voit lunastaa uuden 10 euron hintaan tapahtumapaikan info- ja jälki-ilmoittautumispisteestä.

Sivun alkuun

Voinko ottaa lapsen mukaan lenkille?

Kyllä voit. Alle 7-vuotiaat pääsevät mukaan Lenkille maksutta eikä heitä tarvitse ilmoittaa erikseen. 7-15 -vuotiaiden maksu on 22 €/lapsi ja ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässämme. Voit myös tehdä ilmoittautumisen puhelimitse 050 466 1009 (arkipäivisin klo 9-16). Hinta on voimassa myös tapahtumapäivänä. Osallistumismaksuun sisältyy samat tuotteet, mitä aikuisenkin osallistumismaksuun kuuluu. Alle 7-vuotiaille emme valitettavasti voi tarjota Lenkkieväitä.

Sivun alkuun

Onko Likkojen Lenkille mahdollista osallistua lastenvaunujen kanssa?

Vaunut ovat tervetulleita Lenkille. Erityisesti lyhyt lenkki on tarkoitettu mm. lastenvaunujen kanssa lenkkeileville, pyörätuolilla avustajan kanssa liikkuville jne. Pidemmällä reitillä on niin paljon ruuhkaa, että sinne emme suosittele menemään vaunujen kanssa ihan turvallisuussyistä. Myös tapahtumapaikalle kannattaa varata kärsivällisyyttä vaunujen kanssa liikkuessa, mutta mitään estettä niiden tuonnille ei Likkojen Lenkillä ole.

Sivun alkuun

Onko tapahtumapaikalla vaatesäilytysmahdollisuutta?

Kyllä on. Narikan hinta on 1€/likka. Narikka on valvottu koko tapahtuman ajan.

Sivun alkuun

Onko alueella suihku- ja pukeutumistiloja?

Kyllä. Likat saavat käyttää Ratinan stadionin suihku- ja pukuhuonetiloja. Sisäänkäynti tiloihin Ratinan rantatieltä, seuraa opasteita.

Sivun alkuun

Täytyykö minun tietää etukäteen, minkä lenkkireitin tai liikuntavaihtoehdon valitsen?

Tiedustelemme reitti- / liikuntavaihtoehtoasi ilmoittautumisen yhteydessä, jotta mm. pystymme varaamaan paremmin oikean määrän vettä taukopisteillemme, mutta valintasi ei ole sitova vaan voit vielä tapahtumapäivänä muuttaa mieltäsi reittivalintasi suhteen. Huomioithan, että jos aiot juosta tai hölkätä ainakin suurimman osan matkaa, tulee sinun valita juoksijoiden reitti/lähtö, sillä kävelijöiden joukossa juokseminen on hankalaa ja aiheuttaa vaaratilanteita. HUOM! Jos aiot osallistua Rock The City -kaupunkiseikkailuun, niin saadaksesi aplikaation- ja pelin lataamiseen tarvittavan informaation ennakkoon, ilmoita muutoksesi meille hyvissä ajoin viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Ohjeet pelin lataamiseen lähetetään sähköpostitse n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Sivun alkuun

Aion sauvakävellä reitin, missä lähdössä minun tulee lähteä lenkille?

Koska Likkojen Lenkillä on useita satoja tai tuhansia naisia jokaisella reitillä, toivomme sauvakävelijöiltä kärsivällisyyttä ja varovaisuutta, jotta reitillä ja kentällä liikkuminen on kaikille likoille turvallista. Jokaisessa kaupungissa sauvakävelijöiden lähtö on samaan aikaan kävelijöiden kanssa ja sauvakävelijöiden tulee osallistua kävelijöiden reitille, ei juoksijoiden reitille.

Sivun alkuun

Noudatan erikoisruokavaliota. Huomioitteko erikoisruokavaliot Lenkkieväiden yhteydessä jotenkin

Lenkkieväspaketti sisältää:

Salaatista on tarjolla kasvis-, laktoositon ja gluteeniton vaihtoehto ja leivästä gluteeniton vaihtoehto. Näitä on tarjolla jokaisella Lenkillä eikä erikoisruokavaliosta tarvitse ilmoittaa erikseen.

Gluteeniton ja kasvisvaihtoehto ovat ravintoarvoltaan hieman kevyempiä kuin normaali Lenkkieväs. Suosittelemme erikoisruokavaliota noudattavia varautumaan siis tarpeen mukaan myös omilla eväillä. Koska Lenkkieväät ovat yhteistyökumppaniemme tuotteita, emme valitettavasti pysty täysin niiden sisältöön vaikuttamaan ja tästä syystä ravintoarvoltaan vastaavia tuotteita emme pysty tarjoamaan.

Sivun alkuun

Olen ilmoittautunut mukaan Likkojen Lenkille, mutta tilanteeni on muuttunut enkä pystykään osallistumaan tapahtumaan? Voinko saada osallistumismaksuni takaisin?

Jo suoritettua osallistumismaksua emme valitettavasti voi palauttaa kuin lääkärintodistusta vastaan tapahtuman jälkeen. Jos poisjääntisi syy on sairaus tai vamma ja sinulla on tästä lääkärintodistus, voit ottaa meihin yhteyttä ennen tai jälkeen tapahtuman palautusta varten. Jos syynä on jokin muu este, voit siirtää osallistumisoikeutesi jollekin toiselle henkilölle, ystävälle, tuttavalle, perheenjäsenelle tai vaikka naapurille. Ilmoita tästä silloin meille, niin teemme tarvittavat korjaukset järjestelmäämme. Likkojen Lenkin osallistumisoikeuden kauppaaminen julkisilla kauppapaikoilla Internetissä tai ilmoitustauluilla on kuitenkin kiellettyä. Jos et vielä ole suorittanut osallistumismaksua, voit perua ilmoittautumisesi ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi tai puhelimitse numeroon 050 466 1009.

Jos jotain muuta kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä puh. 050 466 1009 (ark. klo 9-16) tai sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi. Palvelemme sinua mielellämme!

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa