Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Fetajuusto –pellavapyörykät ja korianterijogurttia

1 dl 24 h VALO Paahdettua rouhittua pellavansiemeniä
2 dl keitettyjä punaisia linssejä
100 g fetajuustoa murskattuna
1 tl hienonnettua kuminaa
½ tl kanelia
¼ tl jauhettua maustepippuria
korianterin varret hienonnettuna
suolaa

Pinnalle 24 h VALO Paahdettua rouhittua pellavansiemeniä, rypsiöljyä

1. Soseuta linssit tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
2. Lisää loput ainekset ja mausta huolellisesti.
3. Pyörittele pyöryköiksi. Pyörittele valmiit pyörykät vielä rouhituissa pellavansiemenissä.
4. Paista pyörykät pannulla kullanruskeiksi rypsiöljyn kanssa.

Korianterijogurtti

1 dl maustamatonta jogurttia
1 tl dijonsinappia
1 tl sokeria
2 rkl hienonnettuja korianterinlehtiä
suolaa, mustapippuria

1. Sekoita ainekset keskenään.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa