Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Savukirjolohi-perunakupit (4:lle)

8 pientä perunaa keitettynä
100 g Kalaneuvoksen savukirjolohifileetä
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 punasipuli hienonnettuna
1 rkl hienonnettua tilliä
½ sitruunanmehu
suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä

1. Leikkaa perunat puoliksi ja koverra sisus pienellä lusikalla kulhoon. Tämä tulisi tehdä, kun perunat ovat vielä lämpimiä.
2. Asettele perunan kuoret uunipellille ja ripottele pintaan suolaa, pippuria sekä rypsiöljyä.
3. Paahda kuoret 180-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
4. Murskaa perunan sisus kulhossa haarukalla ja lisää savukirjolohi ja loput ainekset.
5. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita. Täytä rapeat perunankuoret massalla.
6. Tarjoile pienenä suupalana tai alkupalana.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa