Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Silmusalaatti-parmankinkkukääryleet ja dukkahia

4 siivua parmankinkkua
1 avokado kuorittuna ja murskattuna
1 dl ricotta juustoa
½ dl Alfa Alfa silmusalaattia
1 tl sokeria
½ sitruunan mehu
suolaa

Koristeluun Silmusalaattia, Dukkah-mausteseosta, Balsamico-siirappia

1. Sekoita keskenään avokado, ricottajuusto ja silmusalaatti. Mausta suolalla, sokerilla sekä sitruunanmehulla.
2. Leikkaa parmankinkut puoliksi, aseta massaa kinkun päälle ja kääri rullalle.

Dukkah

1 rkl manteleita
1 rkl cashewpähkinöitä
1 tl korianterinsiemeniä
1 tl seesaminsiemeniä
¼ tl sokeria
¼ tl juustokuminaa
suolaa

1. Paahda mantelit ja pähkinät paistinpannulla. Murskaa morttelissa pieneksi.
2. Paahda myös siemenet pannulla ja lisää edelliseen seokseen
3. Lisää mausteet ja anna jäähtyä.

Balsamico-siirappi

1 dl balsamico-etikkaa
½ dl sokeria

1. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä 3 minuuttia. Anna jäähtyä.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa