Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Nopea chili con carne

1 rs (250 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale maustamaton
1 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
300 g tomaattimurskaa
2 tl sokeria
1 tl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl oreganoa
0.25 tl kanelia
0.5 tl kaakaojauhetta esim. Van Houten
1 tlk kidneypapuja valutettuna
1 tl suolaa

Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä ne odottelemaan. Freesaa samalla pannulla sipulit ja valkosipulit. Lisää pannulle tomaattimurska, sokeri, mausteet ja kaakao. Anna hautua kannen alla 10-15 minuuttia, lisää pavut ja paistetut fileesuikaleet. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja tarkista vielä suolan määrä ja lisää lopuksi hienonnettu korianteri. Tarjoile keitetyn riisin tai nachojen kera. Sopii hyvin myös tacojen ja tortillojen täytteeksi.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa