Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Kalkkuna-avokadotoast

6 kpl kirsikkatomaatteja
2 tl oliiviöljyä
1 tl ruskeaa sokeria
0.25 tl suolaa
1 nippu basilikaa
2 rkl voita
1 kpl avokadoa
0.5 kpl sitruunan mehu
2 viipaletta paahtoleipää
4 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee

Valmistusohje

Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa. Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä.
Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua. Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet. Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa