Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Maukas possuwokki

2 rkl öljyä
400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
0.5 tl mustapippuria
0.5 tl suolaa
1 rkl soijaa
1 dl vettä
2 rkl öljyä
2 kpl porkkanaa suikaleina
2 kpl varsiselleriä viipaleina
2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl purjoa viipaleina
1 kpl kesäkurpitsaa suikaleina
100 g babypinaattia
0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy wokkipannussa tai muurikassa. Laita liha kuumalle pannulle ja paista väri pintaan kauttaaltaan. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää joukkoon soijakastiketta ja hieman vettä. Anna lihan kypsyä hiljaisella lämmöllä noin puolituntia. Lisää tarvittaessa vettä. Ota liha sivuun ja pyyhi pannu talouspaperilla. Laita pannuun öljyä ja kuumenna. Lisää porkkanasuikaleet, lehtiselleriviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet, purjoviipaleet ja kesäkurpitsasuikaleet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää loppuvaiheessa pinaatinlehdet ja paistettu liha. Kääntele, kunnes pinaatti kutistuu ja rouhi joukkoon vielä hieman mustapippuria. Tarjoa seuraksi riisiä tai nauti sellaisenaan.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa