Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Likkojen Lenkkiä ei järjestetä vuonna 2021

Tampere / 14.05.2021

Tänä vuonna Likkojen Lenkkiä ei valitettavasti päästä järjestämään. Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä ja pysyneet toiveikkaina siitä, että tänäkin vuonna voisimme taas tuottaa iloa tuhansille naisille. Tapahtuma oli alkujaan tarkoitus järjestää perinteiseen tapaan toukokuussa ja vaihtoehtoisesti 14.8.2021, mutta seurattuamme epidemiatilannetta on elokuuta ajatellen vielä liikaa kysymysmerkkejä ilmassa. Lisäksi kun otetaan huomioon, että Likkojen Lenkin kokoisen tapahtuman valmistelut vievät kuukausia, tulee tässä tilanteessa elokuu vastaan liian nopeasti.

Käännämme katseemme ensi vuoteen, jolloin tavoitteena on tarjota osallistujille kaikkien aikojen yhteisöllinen ja turvallinen tapahtumakokemus toukokuussa 2022.

Vuodelle 2020 ostetut ja vuoteen 2021 siirretyt liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan. Kun lipunmyynti ensi vuoden tapahtumaan marraskuussa 2021 aloitetaan, saatte sähköpostitse 2022 pääsyliput.

Halutessaan lipun voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin – ota yhteyttä ja kerro tilinumerosi palautusta varten 31.8.2021 mennessä: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi. Myös osallistumisen siirto toiselle henkilölle ensi vuodelle on mahdollista. Muistathan, että tykyrahavälineillä maksettuja osallistumismaksuja ei ole verotuksellisista syistä mahdollista palauttaa rahana.

Pysytään turvassa ja huolehditaan toisistamme, jotta ensi vuonna kohtaamiset ovat mahdollisia!


Seuraa lenkkiä Facebookissa