Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu 13.-17.5. Intersport Koskikeskuksessa!

Tampere / 09.05.2019

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu Tampereella Koskikeskuksen Intersportissa Lenkkiviikolla 13. – 17.5.

Pääsylippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen ja voit tulla lunastamaan osallistujarannekkeesi jo ennakkoon tapahtumaviikolla ma 13.5. – to 16.5. klo 10-20 ja pe 17.5. kello 10-18 Intersport Koskikeskuksesta (Hatanpään valtatie 1) Likkojen Lenkin rannekejakelupisteestä. Voit noutaa samalla myös ystäviesi rannekkeet, kun sinulla on mukana heidän pääsylippunsa.

PS. Yhteistyökumppanimme Intersport Koskikeskuksen tarjous Likoille: ranneketta noutaessasi saat samalla etukupongin, jolla saat -20% alennuksen yhdestä ostokerrasta, myös tarjoustuotteista. Alennus koskee vaatteita ja kenkiä ja on voimassa 13. – 19.5.

Mikäli olet esim. ulkopaikkakuntalainen, tapahtumapäivänä 18.5. lippu vaihdetaan osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä Ratinan rantatiellä sisääntuloportin läheisyydessä. Infopiste on avoinna klo 10-18.

Huomioithan, että emme lähetä osallistujarannekkeita postitse. Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä tai Intersport Koskikeskuksessa ma-pe.


Seuraa lenkkiä Facebookissa