Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu 14.-18.5. Tampereella Intersport Koskikeskuksessa

Tampere / 10.05.2018

Maksettuasi ilmoittautumisen, sähköpostiisi on saapunut tapahtuman pääsylippu. Mikäli olet ilmoittanut enemmän kuin yhden osallistujan, ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin on saapunut pdf-tiedosto, missä on koko ryhmän osallistujien pääsyliput (1 sivu / osallistuja).

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä F.E. Sillanpäänkadulla tapahtumapäivänä. Infopiste on avoinna klo 10.00 – 20.00. Voit tulla lunastamaan osallistujarannekkeesi ja juoksijatarrasi jo ennakkoon tapahtumaviikolla ma 14.5. – to 17.5. klo 10-20 ja pe 18.5. klo 10-18 Intersport Koskikeskuksesta Likkojen Lenkin rannekejakelupisteestä. Emme lähetä osallistujarannekkeita postitse. Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Ryhmän yhteyshenkilö (tai joku muu henkilö ryhmästä), voi tulla noutamaan koko ryhmän osallistujarannekkeet ja juoksijatarrat yhdellä kertaa.

Osallistujarannekkeen ennakkoon noutaville Likoille Intersport Koskikeskus tarjoaa -25% alennuksen yhdestä vaatteesta tai kengistä. Ota kuponki talteen täältä >> ja näytä se puhelimestasi tai tulosta mukaan.

HUOM! Pidäthän hyvää huolta osallistujarannekkeestasi; vain sillä pääset tapahtuma-alueelle.

Ilmoittautumisen yhteydessä Avonin rintasyöpäkampanjatuotteita tilanneet henkilöt saavat tuotteet noutaessaan osallistujarannekkeensa joko Intersportista tai tapahtumapäivänä. Mainitsethan tilaamistasi tuotteista lunastaessasi ranneketta.

 

 


Seuraa lenkkiä Facebookissa