Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu 24.-28.8. Intersport Koskikeskuksessa!

Tampere / 20.08.2020

Osallistujarannekkeiden ennakkojakelu Tampereella Koskikeskuksen Intersportissa Lenkkiviikolla 24. – 28.8.

Pääsylippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen ja voit tulla lunastamaan osallistujarannekkeesi jo ennakkoon tapahtumaviikolla ma 24.8.. – to 27.8. klo 10-19 ja pe 28.8. kello 10-18 Intersport Koskikeskuksesta (Hatanpään valtatie 1) Likkojen Lenkin rannekejakelupisteestä. Voit noutaa samalla myös ystäviesi rannekkeet, kun sinulla on mukana heidän pääsylippunsa.

PS. Yhteistyökumppanimme Intersport Koskikeskuksen tarjous Likoille: ranneketta noutaessasi saat samalla etukupongin, jolla saat -20% alennuksen yhdestä ostokerrasta, myös tarjoustuotteista. Alennus koskee vaatteita ja kenkiä ja on voimassa 5.9.20 asti.

Mikäli olet esim. ulkopaikkakuntalainen, tapahtumapäivänä 29.8. lippu vaihdetaan osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä F.E.Sillanpäänkadulla sisääntuloportin läheisyydessä. Infopiste on avoinna klo 10.30 – 18.00

Huomioithan, että emme lähetä osallistujarannekkeita postitse. Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä tai Intersport Koskikeskuksessa ma-pe.


Seuraa lenkkiä Facebookissa