Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Ryhmäetu: vähintään 10 hlön ryhmät, alennus -3€/hlö!

Tampere / 12.02.2020

Kelpaisiko teidän työporukalle pirtsakka liikuntapäivä toukokuussa? Hauskaa yhdessäoloa, loistavaa musaa ja liikunnan iloa?

Jos vastasit ”Kyllä, ehdottomasti!”, niin nappaa meidän ryhmätarjous: Vähintään 10 hengen ryhmät saavat alennusta osallistumismaksusta 3€/ hlö ajalla 1.1.-31.3. Hinta on näkyvissä verkkokaupassamme ja aloittaessasi ryhmän ilmoittamisen valitse tuote ”Ryhmälippu”. Järjestelmä hyväksyy hinnan, kun ilmoitat vähintään 10 henkilöä.

Ilmoita Likkaporukkasi mukaan tästä linkistä >>

Ryhmän jäseniltä tarvitaan ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti sekä reitti- / liikuntavaihtoehtovalinta. Suosittelemme sähköpostiosoitteen kirjaamista kaikilta ryhmän jäseniltä, sillä silloin tapahtumaa koskevat infoviestit saapuvat myös heille.

Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden nimet eivät vielä olisi tiedossa. Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne. Kun nimitiedot ja reitti- / liikuntavaihtoehtovalinnat ovat selvillä, lisätään ne Likkojen Lenkin toimesta, otathan yhteyttä likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.


Seuraa lenkkiä Facebookissa