Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Tampereen Lenkkipaidat

Tampere / 03.05.2017

Paitapostitus

31.3. mennessä ilmoittautuneilla Likoilla oli mahdollisuus valita Lenkkipaidan postituspalvelu, jolloin paita ja sisäänpääsyranneke postitetaan kotiin ennen tapahtumaa. Yli 10 hengen ryhmille postitamme paidat ja rannekkeet automaattisesti.

Paitapaketit on postitettu viikolla 17, joten niiden pitäisi saapua perille vappuviikon aikana. Jos et ole saanut paitapakettiasi 8.5. mennessä, olethan pikimmiten yhteydessä Likkojen Lenkin toimistoon.

Jos paitapaketistasi puuttuu juoksijatarra, voit noutaa sen jonottamatta joko Koskikeskuksen paitajakelusta tai Lenkkipäivänä tapahtuman info-pisteestä.

Paitajakelu

1.4. jälkeen ilmoittautuneet sekä Likat, jotka eivät ole valinneet Lenkkipaidan postituspalvelua, voivat noutaa paidat ja rannekkeet ennakkoon tapahtumaviikolla ma 15. – pe 19.5. Intersport Koskikeskuksesta, Likkojen Lenkin pisteestä, klo 10-20. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Lenkkipäivänä tapahtuma-alueen infopisteestä F.E.Sillanpään kadulta. Infopiste palvelee kello 10.30 lähtien tapahtuman päättymiseen saakka.

 

Paitakoot ja paidan vaihtaminen

Lenkkipaidasta on saatavilla naisten malliset koot S/M ja L/XL sekä suorat koot L, XL ja XXL. Tarkemman kokotaulukon löydät täältä.

Paitojen kokomerkinnöissä on hieman eroavaisuuksia. Naisten mallisten S/M-paitojen kokomerkintä M ja naisten mallisten L/XL-paitojen joko XL tai 2XL. Jouduimme tekemään L/XL-paidasta lisätilauksen toiselle toimittajalle, joten osa paidoista on aavistuksen isompia kuin mitä on ilmoitettu.

Käyttämättömän Lenkkipaidan voi tulla vaihtamaan ennakkoon tapahtumaviikolla ma 15. – pe 19.5. Intersport Koskikeskukseen Likkojen Lenkin paitajakelupisteeseen, klo 10-20. Paidan voi myös vaihtaa Lenkkipäivänä tapahtuma-alueen info-pisteessä F. E. Sillanpään kadulla klo 10.30 alkaen.

 


Seuraa lenkkiä Facebookissa