Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Tiedote: Likkojen Lenkki tulossa lauantaina 29.8.2020

Tampere / 07.08.2020

Likkojen Lenkki tulossa lauantaina 29.8.2020 kello 11.30 – 18.00 Pyynikin kentällä!

Hei Lenkkiläinen! Elokuu on täällä ja Likkojen Lenkki lähestyy – hienoa, että olet mukana kesän parhaassa tapahtumassa kanssanne!

Kuten jo aiemmin osallistujia tiedotimme, ilmoittautumiset alun perin toukokuiseen tapahtumaan siirtyivät automaattisesti uudelle päivämäärälle elokuulle. Aiemmin (alkuvuonna 2020 ennen epidemiaa) ostettu pääsylippu käy sellaisenaan tapahtumaan. Myös osallistumisen siirto toiselle henkilölle tämän vuoden tapahtumaan on mahdollista. Ellei uusi päivämäärä sovi, on ilmoittautuminen myös mahdollista siirtää vuoden 2021 tapahtumaan.

Olethan yhteydessä meihin: likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi pe 14.8.2020 mennessä, jos haluat siirtää osallistumisesi ensi vuodelle.

Huolehdimme tapahtuman turvallisuudesta ja omasta ja muiden terveydestä muun muassa seuraavin tavoin:
• Kannustamme kaikkia erityisesti Tampereen seudulla asuvia osallistujiamme noutamaan osallistujarannekkeensa jo ennen tapahtumapäivää noutopisteestämme Intersport Koskikeskuksesta (ma  24.8. – to 27.8. kello 10-20 ja pe 28.8. kello 10-18) välttääksemme ruuhkia tapahtumapäivänä
• Vältämme ruuhkia ja jonotuksia ja esimerkiksi lähtöjä eri reittivaihtoehdoille tullaan porrastamaan; lisätietoa saat noin viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostiisi tulevasta Osallistujaohjeet-kirjeestä
• Panostamme tapahtuman siisteyteen
• Nautimme liikunnan riemusta ja noudatamme ohjeita

Ennen kaikkea haluamme, että kaikki osallistujat nauttivat liikunnan riemusta! Yhdessä pystymme varmistamaan, että jokainen voi saapua tapahtumaan turvallisin mielin yksin tai yhdessä läheistensä kanssa. Terveenä olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Klikkaa itsesi osallistujaksi Likkojen Lenkin Facebook-tapahtumassa >>, niin löydät ajankohtaisimmat uutisemme.

Lisätiedot:
Likkojen Lenkki
likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi


Seuraa lenkkiä Facebookissa