Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

TIEDOTE: TURVALLISUUS EDELLÄ KOHTI LENKKIPÄIVÄÄ!

Tampere / 13.07.2020

Tiimimme on tehnyt tarkan suunnitelman osallistujien, yhteistyökumppaneiden sekä esiintyjien turvallisuuden takaamiseksi. Kaikkien turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä ja teemme kaikkemme, jotta voit tälläkin kertaa osallistua Likkojen Lenkille luottavaisin mielin.

Tulemme tekemään tapahtuman palveluihin kuten info- sekä jälki-ilmoittautumispisteeseen sekä yleisesti tapahtuma-alueelle järjestelyitä, joiden avulla minimoimme ylimääräisiä kontakteja ja ruuhkien syntymistä. Lähtöjä porrastetaan reitti-/liikuntavaihtoehtovalinnasta riippuen useaan eri lähtöryhmään ja -alueeseen ja tiedotamme näistä käytännön tason järjestelyistä osallistujiamme tarkemmin elokuussa.

Alueella on runsaasti käsienpesupisteitä sekä käsidesiä. Tapahtuma-alueen siivousta tehostetaan ja pintoja desinfioidaan. Pyydämme osallistujiamme ottamaan kanssasisaret huomioon ja jokaista pitämään omalta osalta huolta turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta. Ethän saavu tapahtumaan kipeänä! Mikäli tunnet olosi yllättäen kipeäksi tapahtuman aikana, vältä kontaktia ja siirry välittömästi Ensiapu-pisteelle.

Muista viranomaisten kanssa yhdessä suunniteltavista erityistoimista informoimme osallistujiamme elokuussa.

Tämä suunnitelma on tehty vallitsevan koronavirustilanteen mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lähempänä tapahtumaa saat sähköpostiisi osanottajan oppaan sekä kattavat ohjeet siitä, miten huomioit tapahtumassa oman ja muiden terveyden.


Seuraa lenkkiä Facebookissa