Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ajankohtaista

Tuukkonää RotuaariRalliin 5.5.2017?

Oulu / 27.02.2017

RotuaariRalli on uusi, joukkueena suoritettava rentohenkinen kaupunkiseikkailu Oulun sydämessä; lähtö- ja maaliintulopaikkana Rotuaarin ohjelmalava.

Tapahtuma koostuu noin 25:sta erilaisesta rastista Oulun keskustassa ja sen tuntumassa, joiden suorittamiseen tarvitaan reipasta asennetta, tiimihenkeä ja päättelykykyä. Turhan vakavasti rasteja ei ole kuitenkaan tarkoitus ottaa – tärkeintä on, että sinulla ja joukkueellasi on ikimuistoinen iltapäivä ja ennen kaikkea hauskaa!

Ai mitä ne rastit sitten ovat? Sen voimme luvata, että jotakin Rallia meiltä ainakin löytyy – mutta myös paljon muuta! Miltä kuulostavat esimerkiksi tandemhiihto tai mysteerisairaus? Näiden lisäksi testataan niin aivonystyröitä kuin tasapainoakin sekä muistellaan erästä kotimaista visailuohjelmaa. Myös omaa mielikuvitusta pääsee käyttämään useammallakin pisteellä – niin ruuan, musiikin kuin kuvataiteenkin merkeissä!

Tapahtumassa käytetään ActionTrack-sovellusta, joka esimerkiksi ohjaa seuraavalle rastille sekä näyttää etäisyyden sinne. Lisäksi sovellus toimii pistelaskujärjestelmänä ja se kertoo väliaikatietoja pistetilanteesta. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin ja tabletteihin.

Lue lisää osoitteesta www.rotuaariralli.fi tai katso sähköinen esitteemme!


Seuraa lenkkiä Facebookissa