Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ilmoittautuminen vuoden 2021 Lenkille avataan alkuvuodesta.

Epidemiatilanteesta johtuen pääsemme julkaisemaan 2021 Lenkkipäivän vasta alkuvuodesta ja toiveenamme on, että Tampere ja Pyynikin kenttä täyttyisivät iloisesta naisenergiasta jälleen lauantaina 22.5.2021. Jos tilanne sen kuitenkin vaatii, on tapahtuman vaihtoehtoinen ajankohta elokuussa 2021, lauantaina 14.8.2021. Kun tapahtuman ajankohta on varmistunut, aukeaa myös ilmoittautuminen.

Ilmoittautumisjärjestelmässä voit ilmoittautua yksittäisenä osallistujana tai ilmoittaa ryhmän (ystäväporukkasi, työporukkasi jne.). Jos et voi tai halua käyttää ilmoittautumisjärjestelmäämme, voit myös ilmoittautua mukaan puhelimitse numerossa 050 466 1009 (ma – pe klo 10-16). Ryhmille suosittelemme ensisijaisesti sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän käyttöä.

Avustajan kanssa Lenkille? Lue lisää täältä!

Osallistumismaksut ja hintaportaat

Osallistumismaksut on porrastettu ilmoittautumisajankohdan mukaan niin, että osallistuminen on sitä edullisempaa mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan.

Opiskelijaetu on henkilökohtainen. Opiskelijana sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä näyttämällä voimassa olevaa lukuvuositarralla varustettua opiskelijakorttia:

• Lukiolaiset: Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) opiskelijakortti
• Ammattikoululaiset: Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton – SAKKI ry:n opiskelijakortti ja TREDU:n opiskelijakortti
• Ammattikorkeakoulu-opiskelijat: Oman opiskelijakuntasi opiskelijakortti
• Yliopisto-opiskelijat: Oman ylioppilaskuntasi opiskelijakortti

Osallistumismaksu sisältää:

• Sisäänpääsy Suomen Parhaaseen Naisten Tapahtumaan ja huippuviihdettä
• Lenkkieväspaketti
• Tapahtumatori tulvillaan tuote-esittelyä ja yhteistyökumppaneidemme huipputarjouksia
• Varusteiden vaihto- ja peseytymistilat sekä tavara- ja vaatesäilytys (1 €)
• Juomapisteet reitin varrella
• Ensiapupiste tapahtuma-alueella

Osallistumismaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Maksuvaihtoehdot

Osallistumismaksun voi maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Tykyrahavälineillä maksamisen ohjeet löydät kohdasta tykyrahavälineillä maksaminen >> Myös ryhmän jäsenten osallistumismaksun voi suorittaa käytössämme olevilla tykyrahavälineillä. Verkkokaupasta voi valita maksuvaihtoehdoksi laskun, kun tilauksen arvo on vähintään 100 €.  Laskutuslisä on 8€. Mikäli ilmoitat 1-2 hengen ryhmän, jonka maksajana on yritys ja haluat saada tästä laskun, olethan yhteydessä Likkojen Lenkin asiakaspalveluun puh. 050 466 1009 (ma- pe klo 10-16) tai sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Pääsylippu

Maksettuasi osallistumismaksun tapahtuman pääsylippu toimitetaan sinulle pdf-lippuna ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä tapahtumapäivänä. Emme lähetä osallistujarannekkeita postitse.  Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

HUOM! Pidäthän hyvää huolta osallistujarannekkeestasi; vain sillä pääset tapahtuma-alueelle.

Lasten kanssa Lenkille?

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät mukaan Lenkille maksutta ja ilman erillisilmoittautumista maksavan aikuisen seurassa. 7-15 -vuotiaiden osallistumismaksu on 22 € ja ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai puhelimitse.

Yllätä päivällä täynnä liikuntaa ja energiaa!

Ilahduta lähimmäistäsi, ystävää tai työkaveria lahjalla sisältäen liikuntaa, viihdettä ja yhdessäoloa samassa paketissa – nimittäin lahjakortilla Likkojen Lenkille!
Ohjeet lahjakortin ostamiseen löydät tästä linkistä >>  Halutessasi voit ladata, tulostaa ja täyttää pdf-muodossa olevan lahjakortin lahjan saajalle tästä >>

 

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa