Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki on mainio tyky- tai virkistyspäivätapahtuma!

Likkojen Lenkille osallistuu vuosittain satoja yritysryhmiä ja kaveriporukoita ja Lenkki onkin osa usean yrityksen perinteistä tyky- ja virkistystoimintaa. Tule sinäkin mukaan työ-, harrastus- tai kaveriporukkasi kanssa viettämään yhteinen hauska liikunnallinen päivä!

Miksi lähteä mukaan Lenkille?

Työntekijöiden hyvinvointi on kannattava sijoitus! Hyvinvointi näkyy hyvänä työilmapiirinä, vahvempana sitoutumisena sekä sitä kautta parempana työn tuottavuutena. Likkojen Lenkki tarjoaa valmiin laadukkaan ohjelmapäivän yrityksen naisporukalle viihteen ja liikunnan parissa. Tämän helpompaa ei tykypäivän järjestäminen voi olla.

Ryhmänvetäjänä toimiminen

Onko työpaikallasi tai harrastuspiirissäsi aktiivisia naisia? Ovatko ystäväsi kiinnostuneita liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja tapahtumista? Oletko itse virkeä organisaattori, joka saa porukan liikkeelle? Liity Likkojen Lenkin ryhmänvetäjäksi!

Ryhmänvetäjän rooli on innostaa väkeä osallistumaan Likkojen Lenkille. Tehtävä on tärkeä ja tästä syystä muistammekin ryhmänvetäjiä yllätyksillä, arvonnoilla, kilpailuilla ja omilla tapahtumilla. Ryhmänvetäjänä saat ensimmäisenä tiedon siitä, mitä Lenkillä tapahtuu. Ryhmänvetäjän tehtäviin kuuluu oman osallistujaryhmän kokoaminen ja ryhmän ilmoittaminen Likkojen Lenkille.

Ryhmänvetäjänä ja Likkojen Lenkin tapahtumien tiedottajana toimiminen ei velvoita sinua mihinkään eikä yrityksestäsi tai yhteisöstäsi välttämättä tarvitse ryhmän osallistua Lenkille. Tehtävääsi voit siis hoitaa itse parhaaksi katsomallasi tavalla.

Ennen tapahtumaa voit ilmoittautua Likkojen Lenkin ryhmänvetäjäksi lähettämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteella likkojenlenkki(at)likkojenlenkki.fi – mainitsethan viestissä sanan ”Ryhmänvetäjä” sekä luvan lisätä nimesi Ryhmänvetäjien uutiskirjelistalle.

Yleistä tietoa ryhmän kokoamiseksi Likkojen Lenkille

Ryhmän jäseniltä tarvitaan ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti sekä reitti- / liikuntavaihtoehtovalinta. Suosittelemme sähköpostiosoitteen kirjaamista kaikilta ryhmän jäseniltä, sillä silloin tapahtumaa koskevat infoviestit saapuvat myös heille. Rock The Cityn valinneet ryhmän jäsenet saavat pelin lataamis- yms. ohjeet sähköpostiin n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden nimet eivät vielä olisi tiedossa. Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne. Kun nimitiedot ja reitti- / liikuntavaihtoehtovalinnat ovat selvillä, lisätään ne Likkojen Lenkin toimesta, otathan yhteyttä likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut on porrastettu ilmoittautumisajankohdan mukaan niin, että osallistuminen on sitä edullisempaa mitä aikaisemmin ilmoittaudut mukaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Järjestelmä antaa valita maksuvaihtoehdoksi laskun, kun maksun summa on vähintään 100€. Laskutuslisä on 8€. Mikäli olet tekemässä 1-2 henkilön ilmoittautumista ja haluat osoittaa laskun yritykselle, olethan yhteydessä Likkojen Lenkin asiakaspalveluun likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi tai puhelimitse 050-466 1009 (ma – pe klo 10-16).
  • Mikäli haluat yrityksellesi e-laskun, tee ensin ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme, valitse maksutavaksi lasku ja ilmoita sen jälkeen e-laskun tiedot: sähköinen verkkolaskutusosoite (ovt-tunnus) sekä operaattori. Jos et täytä e-laskun tietoja, pdf-lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisessa yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin. Muistathan huolehtia laskun eteenpäin toimituksesta. Laskutuslisä on 8€.
  • Hyväksymme maksuvälineeksi seuraavat tykyrahavälineet: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum Saldo/Smartum Pay  ePassi,  Eazybreak mobiiliseteli, Edenred Virikesetelit ja Edenred mobiilimaksu Ticket Virike ja Ticket Duo -korteille sekä TYKY-kuntosetelit.
  • Kun ryhmän jäsenet maksavat koko summan tykyrahavälineillä toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme, klikkaa tästä >> ja valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä”.  Huomioithan tarkistaa ”Asiakastiedot” -välilehdellä yhteyshenkilön tiedot. Voit vielä muuttaa niitä tässä kohtaa. Yhteyshenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa maksuohjeet, postitusosoitteen seteleitä varten sekä tilausnumeron, jonka jokaisen ryhmän jäsenen tule kirjoittaa viestikenttään / lähettää seteleiden mukana. Välitä ohje ryhmäsi jäsenille. Huom! käyttöpaikka, jolle maksu maksetaan on Eventio Oy.
  • Kun osa maksusta maksetaan laskulla ja osa ryhmän jäsenten tykyrahavälineillä toimi kuten edellä ja ilmoita Likkojen Lenkin asiakaspalveluun likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi, mille summalle yritykselle / yksityishenkilölle osoitettu lasku tehdään. Lähetämme laskun, kun ryhmän jäsenten tykymaksusuoritukset ovat saapuneet. Laskutuslisä on 8€.

Lue lisää tykyrahavälineillä maksamisesta täältä >>

Ilmoittautumisen viimeisessä vaiheessa pyydetään täyttämään asiakastiedot. Tässä kohtaa voit lisätä yrityksen laskutustiedot valitsemalla kohdan ”Asiakas/yhteyshenkilö on yritys tai joku muu henkilö” sekä seuraavassa kohdassa ”Teen tilauksen yritykselle/yhteisölle”. Lisää henkilötietoihin (etunimi, sukunimi, sähköposti ja puhelin) ryhmänne yhteyshenkilön tiedot.

Pääsylippu

Kun osallistumismaksu on kirjautunut ilmoittautumiseen, ryhmän pääsyliput tapahtumaan toimitetaan yhteyshenkilölle tulostettavana lippuna ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin liitteenä on pdf-tiedosto, missä on yhtä monta sivua lippuja, kuin olet ilmoittanut ryhmääsi osallistujia. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä tapahtumapäivänä.  Emme lähetä osallistujarannekkeita postitse. Jos olet ostanut alennushintaisen lipun (opiskelija, eläkeläinen), sinun tulee osoittaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi alennukseen sisääntulon yhteydessä.

Seuraa lenkkiä Facebookissa