Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Tykyrahavälineillä maksaminen

Hyväksymme tykyrahavälineistä: Smartum Kulttuuri- ja Liikuntasetelit ja Smartum Saldon / Smartum Payn, ePassin, Eazybreak mobiilisetelin, Edenredin Virikesetelit ja mobiilimaksun Ticket Virike ja Ticket Duo -korteille sekä TYKY-kuntosetelit.  Huomioithan, että emme hyväksy maksuvälineiksi muita tykyrahavälineitä. HUOM! Käteistä rahaa ei tule lähettää liikuntaseteleiden yhteydessä. Mikäli seteleiden arvo jää pienemmäksi kuin osallistumismaksun summa, loppuosasta lähetetään asiakkalle verkkomaksulinkki.

Tehdessäsi 1 henkilön ilmoittautumista, verkkokaupassamme on omat maksupainikkeet tykyrahavälineille. Painikkeen valittuasi, luethan maksuohjeen huolellisesti. Kun ilmoitat useamman henkilön samalle tilaukselle, valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä” ja lue tarkasti sähköpostiisi saapuneet ohjeet maksamisesta. Skrollaa alas ja lue tarkemmat ohjeet otsikon ”Kun haluatte maksaa ryhmän jäsenten osallistumismaksuja tykyrahavälineillä” -alta.

HUOM! Olemme ulkoistaneet maksuliikenteemme hoidon yhteistyökumppanillemme Eventio Oy:lle, tykysaldojen käyttöpaikkavalinta on aina Eventio Oy. 

Kun haluat maksaa yksittäisen ilmoittautumisen tykyrahavälineillä toimithan seuraavasti:

 • Ilmoittaudu mukaan Lenkille verkkokaupassamme, klikkaa tästä >>
 • Maksaminen tykyrahavälineillä ei ole mahdollista, ellei ilmoittautumista ole ensin tehty.
 • Mikäli sinulla ei ole mahdollista ilmoittautua verkkokaupassamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi tai puhelimitse 050 466 1009 (tiistaisin ja torstaisin klo 10-13).
 • Ilmoittautumisen maksuvaiheessa valitse maksutavaksi käytössäsi oleva tykyrahaväline ja seuraa järjestelmän antamia ohjeita. Mikäli maksat liikuntaseteleillä, saat postitusohjeen tilausvahvistuksessa, joka saapuu sähköpostiisi heti, kun ilmoittautumisesi on valmis. Muistathan tarkistaa myös roskapostin.
 • HUOM! Käteistä rahaa ei tule lähettää liikuntaseteleiden yhteydessä. Mikäli seteleiden arvo jää pienemmäksi kuin osallistumismaksun summa, loppuosasta lähetetään asiakkalle verkkomaksulinkki.
 • Voit olla aina yhteydessä Lenkin asiakaspalveluun, mikäli ilmoittautumisvaiheessa ilmenee ongelmia tai kysymyksiä.

Kun haluatte maksaa ryhmän jäsenten (huom! jo 2 henkilöä on ryhmä) osallistumismaksuja tykyrahavälineillä, toimittehan seuraavasti:

 • Tee ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme, klikkaa tästä >> ja valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä”. Huomioithan tarkistaa ”Asiakastiedot” -välilehdellä yhteyshenkilön tiedot. Voit vielä muuttaa niitä tässä kohtaa.
 • Maksaminen tykyrahavälineillä ei ole mahdollista, ellei ilmoittautumista ole ensin tehty.
 • Yhteyshenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa maksuohjeet, postitusosoitteen seteleitä varten sekä tilausnumeron, jonka jokaisen ryhmän jäsenen tule kirjoittaa viestikenttään / lähettää seteleiden mukana. Välitä ohje ryhmäsi jäsenille. Huom! käyttöpaikka, jolle maksu maksetaan on Eventio Oy.
 • HUOM! tykysaldomaksut tulee tehdä viipymättä sen jälkeen kun ilmoittautuminen on tehty. Lisäksi yhteyshenkilön tulee ilmoittaa sähköpostitse likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi kuka ryhmän henkilöistä maksaa tykyrahalla. Kun tykyrahasuoritukset on kirjattu tilaukselle, loppuosasta lähetetään verkkomaksulinkki tilauksen tekijälle.
 • HUOM! Käteistä rahaa ei tule lähettää liikuntaseteleiden yhteydessä. Mikäli seteleiden arvo jää pienemmäksi kuin osallistumismaksun summa, loppuosasta lähetetään ryhmän yhteyshenkilölle verkkomaksulinkki.
 • Kun osa maksusta maksetaan laskulla ja osa ryhmän jäsenten tykyrahavälineillä toimi kuten edellä ja ilmoita Lenkin asiakaspalveluun, likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi, mille summalle yritykselle / yksityishenkilölle osoitettu lasku tehdään. Lähetämme laskun, kun ryhmän jäsenten tykymaksusuoritukset ovat saapuneet. Laskutuslisä on 8€.
 • Voit olla aina yhteydessä Lenkin asiakaspalveluun, mikäli ilmoittautumisvaiheessa ilmenee ongelmia tai kysymyksiä.

Likkojen Lenkki ei ota vastuuta postitse lähetetyistä seteleistä hukkumisen tai katoamisen varalta. Osallistuja vastaa itse lähetyksen perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Huomioittehan myös, että maksaessasi osallistumismaksusi tykyrahavälineillä, tulee seteleiden / tositteen olla postitettuna / lähetettynä laskusi eräpäivään mennessä. Pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että seteleiden käsittelyssä kuluu muutamia päiviä.

 

 

Seuraa lenkkiä Facebookissa