Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Lenkkipäivä Tampereella 29.8.

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta. Tapahtuman polkaisee käyntiin Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots -show, hyvää fiilistä, iloa ja musiikkia päivään tuovat Antti Ketonen sekä DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends upealla ysäriteemaisella show:llaan!

Perinteinen Paras Puku –kisa antaa väriä Lenkkipäivään – teema on tänä vuonna Girls just wanna have fun eli Tytöt tahtoo pitää hauskaa!

Likkojen Lenkki 29.8. klo 11.30 – 18.00, Pyynikin urheilukenttä, tapahtumapäivän ohjelma

11.30: Portit auki
12.00: Kinky Boots -musikaalitunnelmia by Tampereen Työväen Teatteri
12.30: Lähtöryhmiin valmistautuminen – lähtöryhmistä ja aikataulutuksesta tarkempaa lisätietoa elokuussa
12.45 – 13.00 välisenä aikana: Rock The City -kaupunkiseikkailun lähtö (oma lähtöalue) sekä alkujumppa by GOGO Liikuntakeskus, jonka jälkeen lähdöt reiteille elokuussa ilmoitettavan aikataulun ja lähtöalueiden mukaisesti

GOGO Liikuntakeskuksen liikuntatunnit Tapahtumatorilla alkavat lenkkireiteille osallistuvien Likkojen Lenkki Tampere 29.8. ohjatut liikuntatunnit tapahtumapäivänä.poistuttua kentältä n. klo 13.15.

Noin klo 13.15 – 13.45 POP PILATES 30
on hauska ja vauhdikas pilatestunti. POP Pilateksessa tehdään keskivartaloa vahvistavia liikkeitä pop-musiikin tahtiin.

Noin klo 13.45 – 14.15 BODYCOMBAT 30
on voimaa ja energiaa huokuva treeni, jossa voi päästää sisäisen taistelijan valloilleen. Energinen musiikki ja eri itsepuolustuslajeihin perustuvat liikkeet antavat lisäpotkun, jota tarvitaan mielikuvitusvastustajan voittamiseen kymmenenkin erän jälkeen.

Noin klo 14.15 – 14.45 SH’BAM 30
on täydellinen sekoitus viimeisintä musiikkia ja yksinkertaisia, mutta kuumia tanssiliikkeitä, joissa keskitytään enemmän hauskanpitoon kuin liikkeiden täydelliseen suorittamiseen. Kaikki voivat osallistua SH’BAM™ -tunnille – ota mukaan leikkisä asenne ja vapauta sisäinen tähtesi! SH’BAM™ on vapauttava, hauska ja sosiaalinen tapa liikkua!

Lenkkieväiden tarjoilu osallistujien palatessa tapahtuma-alueelle.

14.45: Palauttava venyttely 1, GOGO Liikuntakeskus
15.00: DJ Oku Luukkainen & Ysärifriends
16.00: Palauttava venyttely 2, GOGO Liikuntakeskus
16.15: Paras Puku -kisan palkintojenjako sekä Rock The City -kaupunkiseikkailun tulosten julkistaminen
16.30: Antti Ketonen
18.00: Tapahtuma päättyy

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

HUOM Likat!
Lenkkiläiset voivat käydä peseytymässä, saunomassa ja uimassa noin 300 m päässä tapahtumapaikalta sijaitsevassa Pyynikin uimahallissa (Kortelahdenkatu 26) Lenkkipäivänä seuraavasti:

Altaat auki klo 19.00 saakka. Uimahalli sulkeutuu kello 20.00 (eli hallista pitää tällöin poistua).

Hinnat:

  • aikuiset yli 25-vuotta, 4,70€
  • seniorit yli 65-vuotta, 3,20€
  • nuoret 17-24 -vuotta, 3,20€
  • lapset alle 17-vuotta, 2,10€

Likat nauttivat uudistuneista Lenkkieväistä!

Eväspaketin sisältö päivittyy kesän aikana. Elokuussa energiaa Lenkkipäivään antaa Linkosuon uudet, herkulliset ja ruokaisat salaatit eli Zaatar-kanasalaatti (M, L, K, G) sekä kasvissyöjille ja vegaaneille Härkis-kasvissalaatti (M, L, K, G, vegaaninen). Herkut tarjoillaan tuttuun tapaan lenkkireiteiltä ja kaupunkiseikkailusta palaamisen jälkeen Tapahtumatorilla (noin kello 14.45 lähtien). Salaattien tuoteselosteet löydät täältä >>

Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Antti Ketonen, DJ Oku Luukkainen&Ysärifriends ja Kinky Boots

Antti Ketonen
Antti Ketonen on tullut tunnetuksi iskelmäyhtye Neljänsuoran solistina ja julkaissut musiikkia myös sooloartistina vuodesta 2017 lähtien. Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Kappale palkittiin vuonna 2019 Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä.
Suosikkilaulajan uusin julkaisu on Jos sua ei huomenna ois.

PS. Muistatko muuten tai olitko paikalla viime kerralla kun Antti Ketonen viihdytti Likkoja – elettiin vuotta 2016 ja komistus oli mukana niin Tampereen kuin myös Oulun Likkojen Lenkeillä!

DJ Oku Luukkainen
Oku Luukkainen on tämän hetken Suomen kysytyin DJ. Hänen show koostuu omista hiteistä kuten mm. YsäriBoi ja 7300 päivää sekä isoimmista 90-luvun eurodancehiteistä. Likkojen Lenkillä Okun kanssa lavalla esiintyy myös vierailijoita! Yksi heistä on Ruotsalainen eurodancen suurnimi Basic Element! Okun keikka ei varmasti jätä varmasti ketään kylmäksi!

Kinky Boots
Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Ensi-ilta 26.9.2020 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa