Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Lenkkipäivä Tampereella 16.5.2020 klo 11.30 – 18.00, Pyynikin urheilukentällä

Lenkkipäivän monipuolinen ohjelma ja ainutlaatuinen tunnelma koostuu mahtavasta naisenergiasta, monipuolisesta lavaohjelmasta sekä tottakai myös liikunnan ilosta.

Meillä on ilo julkaista ensi kevään Lenkkipäivän pääesiintyjä Pyynikin kentällä – energiaa ja hymyä Likoille tarjoaa Elastinen!

Tapahtumapäivän ohjelma päivitetään sivulle myöhemmin.

Elastinen
Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka nousi huipulle 18-vuotiaana suomenkielisen hiphopin pioneerina Fintelligens-yhtyeen myötä. Vuonna 2000 Fintelligensin debyyttialbumi Renesanssi myi kultaa. Vuonna 2004 Elastinen julkaisi ensimmäisen soololevynsä nimeltään Elaksis Kivi. Tämän jälkeen hän on julkaissut vielä neljä sooloalbumia, joista pinnalle on noussut hittibiisejä, kuten Anna soida, Loppuun asti ja Sua Seuraa Aurinko. Myös huhtikuussa 2018 julkaistu Supervoimii -kappale nousi pari päivää julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen Top 50-listan ensimmäiselle sijalle, sekä on striimannut reilusti yli platinaan oikeuttavan määrän.

Uransa aikana Elastinen on tehnyt laajasti yhteistyötä monien suomalaisten artistien kanssa. Hän on tuottanut musiikkia mm. Cheekille, Kapasiteettiyksikölle ja Uniikille. Vuonna 2017 hän keikkaili yhdessä Cheekin kanssa Profeetat nimisen kokoonpanon merkeissä. Elastista on myös nähty suursuosion saavuttaneessa Vain elämää -ohjelmassa kahdesti. Elastinen oli mukana ohjelman 10. juhlakaudella, muiden all star -osallistujen kanssa.

Lavalla Elastinen nostaa takuuvarmasti nupit kaakkoon ja Likkojen suupielet ylöspäin!

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa