Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Likkojen Lenkki – hyvän mielen tapahtuma

Likkojen Lenkki on Tampereella järjestettävä liikuntatapahtuma, joka nimensä veroisesti on erityisesti naisille suunnattu tapahtuma. Useat kaveriporukat ja yritykset kokoontuvat ryhmällä vuosittain Likkojen Lenkille nauttimaan yhteisestä ajasta. Urheilu, hauskanpito ja sosiaalisuus kiteytyvät kaikki yhteen. Tapahtuman juuret vievät meidät jopa vuoteen 1989 asti, jolloin silloinen Ladyjen Lenkki järjestettiin ensimmäisen kerran. Tarkoituksena oli urheilla ja pitää hauskaa naisporukalla ja lahjoittaa osa tapahtuman tuotosta hyväntekeväisyyteen. Näin tehtiin ja idea on pysynyt samana yhä tänäkin päivänä.

Toki tapahtuma on kehittynyt vuosien saatossa ja mukaan on tullut paljon muuta oheisohjelmaa, joka on vain parantanut tapahtuman viihtyvyyttä ja monipuolisuutta. Nykyään kun monet aktiviteetit ja tapahtumat ottavat paikkansa online-tilassa. Monia pelejä ja turnauksia pystyy pelaamaan netissä fi.mariacasino.com -kaltaisilla sivustoilla ja vierailemaan taidenäyttelyissä tai konserteissa virtuaalimaailmassa. Joskus on kuitenkin mukavaa päästä viettämään laatuaikaa kasvotusten samanhenkisten ihmisten kanssa ja Likkojen lenkki on täydellinen mahdollisuus sitä varten! Tällä päivän mittaisella tapahtumalla voi myös olla yllättävän pitkäkestoisia ja positiivisia vaikutuksia elämään ja arkeen.

Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin
Likkojen Lenkille kokoontuu paljon erilaisia ihmisiä ja persoonia, mutta heistä kaikki kokoontuvat saman asian ääreen. Monet ovat luoneet uusia elämän mittaisia ystävyyssuhteita ja osallistuvatkin tapahtumaan vuosittain. Ystävyyssuhteiden luominen ei aina välttämättä ole helppoa ajan puutteen ja kiireellisyyden sekä myöskin vähäisten mahdollisuuksien takia. Ihmisiinkin tuntuu olevan helpompi tutustua, kun voi samaan aikaan tehdä jotain aktiivisesti – toiminta rentouttaa ihmistä ja näin pystyy näkemään muutkin ihmiset omassa luonnollisessa persoonassaan. Hauska päivä urheilun parissa on jo itsessään täydellinen, mutta sosialisointia voi aina jatkaa Likkojen Lenkin virallisilla jatkoilla kunakin vuonna erikseen valitussa paikassa.

Tiivistää tunnelmaa
Todella monet yritykset tarjoavat työntekijöilleen mahdollisuuden tulla Likkojen Lenkille virkistäytymään porukalla. Sen lisäksi, että luvassa on hauskanpitoa ja urheilua, tarjoaa se paljon pitkävaikutteisempiakin vaikutuksia työporukkaan. Kun pääsee viettämään vapaa-aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa normaalisti tekee vain töitä, voi löytää yllättäviäkin yhteisiä mielenkiinnonkohteita, joista ei aiemmin tiennyt. Lisäksi vapaa-ajalla vietetty aika lähentää ihmisiä eri tavalla, joka taas vaikuttaa työporukan väliseen kemiaan ja viihtyvyyteen myöskin töissä. Kun ihmiset viihtyvät töissä, toimivat he myös tehokkaammin ja osoittavat enemmän kiinnostusta työtehtäviään kohtaan.

Helppo ensiaskel urheilun aloittamiseen
Monelle urheilun aloittaminen voi tuntua hankalalta sekä vastenmieliseltä ja koko idea siitä laiskistuttaa. Siispä Likkojen Lenkin kaltaiset tapahtumat voivat olla loistava tapa ottaa ensiaskel urheiluun ja liikkumiseen porukalla. Moni onkin kehunut tajuavansa Likkojen Lenkin jälkeen, kuinka hauskaa yhdessä urheileminen voi parhaimmillaan olla. Toisille se on taas saattanut toimia herättimenä juoksuharrastamisen aloittamiseen. Moni tajuaa, ettei juokseminen tai muu lenkkeily olekaan niin pitkästyttävää ja ovat päätyneet aloittamaan harrastuksen tosissaankin Likkojen Lenkkiin osallistumisen jälkeen. Likkojen Lenkki tarjoaakin myös monipuolisia vaihtoehtoja eri asioista kiinnostuneille lenkkeilijöille. Heille, jotka haluavat kävellä lenkin, on kaksi eri pituista lenkkiä ja juoksijoille oma, 10 km:n pituinen lenkkinsä. Alueella järjestetään myöskin ohjattuja liikuntatunteja, jos lenkkeily ei innosta; Lesmills Bodyattack, Yogalates ja Bodyvive ovat vain esimerkkejä aiempina vuosina järjestetyistä tunneista.

Urheilun aloittaminen taas vaikuttaa yleisesti unenlaatuun ja se auttaa myös rentoutumaan ja unohtamaan murheet. Se on oiva tapa siirtyä työstä vapaa-ajalle nopeasti, sillä hikoillessa ajatukset varmasti siirtyvät toisaalle ja rentoutuminen tapahtuu sitä mukaa. Likkojen Lenkki on kiteytettynä hyvän mielen tapahtuma, joka tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia ja fiiliksiä!

Seuraa lenkkiä Facebookissa