Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Rakastu ripsiväreihin!

Ripsiväri on huulipunan lisäksi yksi eniten käytetyistä meikkituotteista. Miten siis löytäisit juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon? Mitä kannattaisi pitää mielessä luodaksesi viimeisen päälle viimeistellyn ripsilookin?

Täydellinen ripsiväri korostaa silmiesi kauneutta, ei jätä jälkeensä tahmeita paakkuja ja antaa mahdollisuuksia luoda erityylisiä meikkejä himoitsemasi lopputuloksen puitteissa. Mikä sinulle on tärkeintä?

 

Kaikki huomio ripsiväriharjaan

Harjan avulla saat levitettyä värin kunnolla ripsillesi. Millaisiin ominaisuuksiin sinun sitten kannattaisi kiinnittää huomiota? Ensinnäkin harjan koolla on suuri merkitys:

* Liian isoa harjaa voi olla vaikea käyttää.

* Liian pieni harja voi taas pidentää levitysprosessin kestoa tarpeettomasti.

* Arkimeikkiin parhaiten sopivat harjat ovat keskikokoisia sekä tiheäharjaksisia ja niiden kärki on tarpeeksi kapea. Tällaiset harjat toimivat hyvin kaikenmuotoisten silmien kanssa luoden niille luonnollisen ja tyylikkään meikin.

 

Entä levitys? Tekniikka ratkaisee!

Myös muulla kuin tuotteen laadulla ja harjavalinnalla on väliä: Ripsivärin levitystekniikka vaikuttaa lopputulokseen myös yllättävän paljon.

* Jos haluat ripsiesi näyttävän luonnollisilta, levitä väriä yläripsiin siksak-liikkeellä aloittaen ripsirajasta ja siirtyen ylöspäin.

* Aseta peili silmiesi alapuolelle, jolloin pystyt välttämään ihon tahrimista ripsivärillä – mitä kyllä tapahtuu parhaimmillekin meistä! Muista pyyhkiä iho vielä vanupuikolla, kun olet lopettanut värin levityksen.

* Ripsiväriä voi levittää monta kerrosta, mutta varo, ettei ripsiin synny paakkuja.

* Jos ripsiin kuitenkin syntyy paakkuja, vanha ripsivärisi voi olla pelastava enkeli! Vaikka et enää käyttäisikään ripsiväriä, kannattaa hyvä harja aina puhdistaa ja laittaa säilöön. Voit käyttää sitä ripsiesi harjaamiseen ripsivärin levityksen jälkeen, jolloin saat värin levittymään entistä tasaisemmin.

Lopputulos? Erotellut, pitkät ja tasaisen väriset ripset!

 

Erikoisripsivärit

Välillä tavallinen ripsiväri ei kuitenkaan riitä… tällöin voi hullutella värien kanssa, lisätä kerroksia tai ottaa käyttöön erikoisripsivärit.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutamia perussääntöjä:

* Värilliset ripsivärit toimivat parhaiten rennommissa tilaisuuksissa, jolloin meikkisi voi olla ilmeikkäämpi sekä rohkea, ja voit vapaammin leikitellä tyylisi kanssa.

* Klassinen meikki näyttää parhaalta ajattoman mustan kanssa, tai mahdollisesti ruskean, jos kulmasi ja ripsesi ovat luonnostaan vaaleat.

Lähde: Avon.fi

Seuraa lenkkiä Facebookissa