Parsaa ja parmankinkkua
Ainekset
1 pkt Vau miten Tulinen -Silmusalaattia
½ meloni
1 pkt parmankinkkua (n. 200 g)
7-10 vihreää tankoparsaa
balsamicoa
seesaminsiemeniä
Valmistus
Helpot ja nopeasti valmistuvat parsat parmankinkulla ja silmusalaatilla höystettynä sopivat hyvin grilliherkkujen alkupalaksi tai pieneen napostelunälkään. Vau miten Tulinen -Silmusalaatti toimii miedon makuisen parsan rinnalla loistavasti ja kokonaisuuden kruunaa hienostunut parmankinkku.
Katkaise parsoista puinen kanta pois. Laita parsat nuppu ylöspäin kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä n. 3-8 min, riippuen parsan paksuudesta. Anna jäähtyä hetken. Kuori ja paloittele meloni. Kääri meloni, parsa ja Silmusalaatti tiukaksi rullaksi. Koristele balcamicolla.