Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Ruokaisa ohrasalaatti

1 rs (250 g) HK Rypsiporsas® Fileesuikale, maustamaton
2 rkl rypsiöljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi
1 ½ dl rikottuja ohrasuurimoita
10-11 dl vettä
ripaus suolaa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina tai suikaleina
1 ruukku korianteria tai persiljaa

Kastike
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla ja paista porsaan fileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausta kypsät suikaleet suolalla ja mustapippurilla. Nosta sivuun. Keitä rikotut ohrasuurimot suolalla maustetussa vedessä, kunnes vesi on imeytynyt.Jäähdytä. Sekoita jäähtyneiden suurimoiden joukkoon paistetut fileesuikaleet, rikotut ohrasuurinot, aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettua korianteria tai persiljaa. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon. Anna maustua hetki. Tarjoa!

Seuraa lenkkiä Facebookissa

Seuraa lenkkiä Instagramissa