Iskelmä

Facebook Instagram

In English På Svenska

Kevyt ja kaunis olo lähtee yksinkertaisista asioista

Yksinkertaisuus hyvinvointia ylläpitävissä rutiineissa on kultaa! Keskity sellaisiin asioihin ja rutiineihin, jotka toimivat sinulla ja tuottavat hyvää oloa. Älä kyseenalaista itseäsi, vaan ryhdy tekemään hyviä pieniä valintoja arjessa ja voi paremmin. Seuraavassa muutama hyväksi toteamani yksinkertainen hyvinvointirutiini, jotka lisäävät ainakin omalla kohdallani kevyttä ja kaunista oloa.

Rauhoittuminen ja läsnäolo

Rauhoittumalla päivittäin sekä olemalla koko olemuksella läsnä erilaisissa tilanteissa huomaamme, kuinka aika ja kiire ovat itse asiassa mielen luomaa illuusiota ja opimme lopulta nauttimaan sekä rentoutumaan hetkessä. Levollisina uskallamme tulla nähdyksi ja sisäinen rauha ja kauneus huokuvat myös ulospäin. Ota siis päivittäin hetki, jolloin pysähdyt kotonasi tai luonnossa ja vain hengität hetken, ollen läsnä juuri sille hetkelle. Elämä kantaa ja on luotu
tukemaan meitä jokaisessa unelmassamme.

Liike

Liikuta itseäsi päivittäin ja panosta aktiiviseen elämäntyyliin. Liikuntamuodot muuttuvat sekä elävät elämässä ajan hengen mukaisesti eli sinun ei tarvitse valita vain yhtä liikuntamuotoa, vaan voit vaihdella liikuntamuotoa oman maun mukaan. Eräs loistava rutiini on tehdä jotakin liikunta-aktiviteettia vähintään 15 minuuttia päivässä. Mene lenkille, tanssi, hypi trampoliinilla, joogaa… Pääasia on, että liikut tänään! Nauti hetkestä, jolloin liikut ja kerro itsellesi kauniita asioita omasta kehostasi.

Laadukas ravitsemus

Se, millä ravitsemme itseämme rakentaa koko elämäämme. Anna lahja itsellesi ravitsemalla itseäsi laadukkaasti ja ajatuksella. Rakenna sinulle toimiva ruokailutapa, jossa toteutuvat säännöllisyys ja ruokavalion tasapainoisuus. Kiinnitä erityisesti huomiota siihen, että päivistäsi löytyvät säännölliset ateriat, jotka antavat elinvoimaa ja joiden tukemana voit toteuttaa itseäsi ja unelmiasi. Ruokailu on merkittävä asia hyvinvoinnissa ja mm. siihen panostamme paljon Unelma Itsestä -valmennuksissa.

Kiitollisuus

Kun mietimme päivittäin asioita, joista saamme olla kiitollisia, ei turhille huolille tai negatiiviselle energialle jää liikaa tilaa. Harjoituta kiitollisuuden taitoa kirjoittamalla päivittäin tai edes joskus muutamia asioita, joista olet kiitollinen. Kiitollisuutta harjoittamalla aito sisäinen hymymme ottaa vallan elämässä.

Unelma Itsestä valmentaja,
Sini-Maria

Katso videolta aiheesta lisää: Mitä Personal trainer ja ravintovalmentaja Suvi syö arjessa?

Lisää tietoa Unelma itsestä-nettivalmennuksesta osoitteesta https://www.unelmaitsesta.fi.

Seuraa lenkkiä Facebookissa